Itthon dolgozom, sokat kell ülnöm a gép előtt, de igy még mindig dolgozhatok.35 hetes kismama vagyok. Sokszor annyira belemélyülök, hohy 1-1.5 óráig fel sem állok. Persze addigra nagyon elzsibbad a fenekem, combom. Nem ártok a babának?
Figyelt kérdés
Ugy értem hogy a pangó vérkeringéstől jut neki elég oxigén,tápanyag?Ilyesmitől nem lehet oxigénhiányos?Elnézést ha buta a kérdés...2010. márc. 23. 13:56
1/2 anonim válasza:
Nyugi! ami neki kell, azt ő elveszi :)) Ha nem érezné jól magát, ahogy esetleg összegörnyedsz, úgyis jelezné, nem hagyná "szó" nélkül. Persze, azért jó lenne, ha nem lógna a lábad, ha tudod,polcold fel !
2/2 anonim válasza:
Én a szülés előtt egy héttel adtam le a diplomamunkámat, odáig nagyon sokat ültem naponta. A lényeg, ha elzsibbadsz, mozogj egy kicsit és naponta sétálj el a közértig, vagy a zöldségesig. Nem lesz baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!