üdv! Harmadik gyermekemet varom, sohasem dohnyoztam, de sajnos vannak a környezetemben olyan kismamak akik dohanyoznak, egy olyan is aki iszik es dohanyzik. Kinek mi a velemenye?
nekünk is sok idöbe telt mig összejött.söt egy vetélésem is volt. na akkor nagyon haragudtam az ilyenekre én is. de amiota ismét sikerült és tul vagyunk a kritikus idön azota nem foglalkozok velük. mondjuk mig mas hisztis terhesen rajtam egy olyan türelmes és nyugodt hangulat van amit a párom is sokszor megjegyez. lehet ezért nem érdekel annyira. ugy vagyok vele hogy csak a sajátom érdekeit nézem.
amugy még annyit hogy nem csak ez a felelőtlenség . engem talán az dühit csak amikor latom hogy nincs kellöen foglalkozva egu gyerekkel. anyuka otthon fekszik a gyerek kelti hogy éhes nagynehezen ad neki enni de elsö a kávé aztán mig a guerek jatszik v mesézik ő tovabb alszik egésznap pizsiben apuka megvezeti a haztartast. na én ilyet lattam. a ház tiszta szutyok enni alig van mit de ott a plazmatv. a guerek meg mindenét másoktol kunyeralta egy ujj zoknija nincs és akkor szegény család. pedig nem isznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!