Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam uh n 12hetes terhes...

Kim1988 kérdése:

Ma voltam uh n 12hetes terhes vagyok de még nem hallotam a baba szívhangját,2. uh n voltam és 1n nem volt meg akkor 4hetes volt s most pedig nem kapcsolt. Kötelessége a dokimnak szólni ha gaz van a babammal?

Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 21:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát ha semmit nem mondott és a beutalón sincs semmi érdemleges infó, akkor én inkább felkészülnék minden eshetőségre, mert azért valamit kellett volna mondani. Nem írtad le, hogy kivizsgáltak-e a vetélések után? És az is fura, hogy 4. hét után, mikor még nem volt szívhang nem hívtak vissza kontrollra 2-3-4 hét múlva. Nem tudom hova jársz, de bármi is lesz keress magadnak egy normális magándokit és ultrahangra is járj magánhoz, mert ott sose hagynak infó-hiányban!
2013. nov. 1. 10:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Most akkor vert a szíve csak nem hallottad? vagy nem volt még szívhang? Mozgott amikor vizsgált?
2013. nov. 1. 12:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Miből gondolod egyébként, hogy 12 hetes vagy? A kalkulátor szerint 9 hetes és 6 napos a terhesség. Vagy volt korábban pozitív teszted? Mikor voltál dokinál amikor 4 hetesnek számolt?
2013. nov. 1. 12:17
 14/17 A kérdező kommentje:
Hu megpróbálok sorba mindenre válaszolni. Tehát a menstruációm aug.24 volt az utolsó ezzel mentem be a csepeli sztkba ott 07,24 ezt kaptam:STATUSZ: RENDES NAGY MÉH SZABAD KÖRNYEZETTEL. tvs: EGY I.U PETEZSÁK, SZIKHÓLYAG LÁTHATÓ,SZÍVMÜKÖ.MÉG NEM LÁTHATÓ.hÓLYAG ÉS PERINEUM ELTÉRÉS NÉLKÜL. Korai gravida. Akkor azt mondták hogy 4 hetes .Mondtak 4 hét múlva jöjjek vissza de lenn valamiért pirosan világított a tbm valószíynüleg hogy nem itt laktam és gondok voltak. Átjelentkeztem kispestre és elmentem tegnap az itteni sztkba hogy meglegyen a kiskönyv mert eddig ki számlázták volna a vizsgálatokat.Tehát tegnap bementem megmondtam hogy pozítiv tesztel voltam a csepel sztkba meg se nézzték a csepeli papírom.Felfeküdtem megvizsgált majd áthívott a másik szobába hüvely ultrahangra.A monitort maga felé fordította így sajnos nem láttam a picit csak ő rendkívül lekezelő bunkó és arogáns volt meg kérdezte még egyszer mikor menstruáltam mondom augusztus 24. emelt hangon rám szólt biztos? mondom igen és megmutattama telefonomon a menstruációs naptáram azt mondja nem stimmel sokkal nagyobb a baba.Megkérdezte szándékunkba volt megtartani mondom persze.Azt mondja jó mert idősebb mint 12 hét valószínüleg mint az elöző terhességemnél itt is terhesen menstruáltam.Majd számolgatott azt mondta valószínüleg az a jó számitás hogy 1 hónapig terhesen menstruáltam. S adta ezt a beutalot közölte ezzel ahogy meg kaptam fáradjak vissza.Az elöző terhességeimre azt mondták hogy nem látnak egészségügyi okot miért ment el valószínüleg a stresszes munkám.
2013. nov. 1. 13:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Ezek alapján nem hinném, hogy baj lenne a babával, mármint, hogy nem lenne szívhang vagy ilyesmi, hanem inkább az zavarhatta, hogy ha nagyobb, mint 12 hét akkor lecsúsztál a genetikai uhról, pláne, ha 1 hónappal nagyobb. Sajnálom, hogy ilyen bunkónál voltál :( van 1-2 szemét doki. Nincs lehetőségetek valami babamoziba vagy ilyesmire elmenni holnap? csak, hogy megnyugodjál.
2013. nov. 1. 13:23
 16/17 anonim ***** válasza:
3. válaszoló vagyok. Szerintem csak azért hívtak vissza, mert megerősítést vár arra, hogy tényleg nagyobb, mint amennyinek először megállapították. Mondjuk tényleg kellett volna rendes papírt adni, de ha jól tudom, ahol én lakom, kisvárosban sem írják rá pl, hogy 2mm-es a nyaki redő, csak hogy 3mm alatti, szóval ha kisebb kórházba mentél van lehetőség arra, hogy nincs pl rendes szonográfus vizsgája a dokinak... Most feleslegesen ne stresszelj ezen a pár napon. Ha nagy baj lett volna, nem lenne szívdobogás akkor nem küldenének haza három napra, mert abba bele is halhatnál, szóval nyugi!!!! NEM LESZ BAJ! Ha tudsz, nézz meg egy magán klinikát, én is ezt javaslom, ahol holnap esetleg meg tudják nézni, vagy menj be az ügyeletre, hogy nem érzed jól magad, és csináltass ott egy uh-t.
2013. nov. 1. 14:52
 17/17 A kérdező kommentje:
Megnyugtatattok köszönöm halas vagyok nagyon
2013. nov. 1. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!