Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Úgy néz ki terhes lettem,...

Úgy néz ki terhes lettem, nagyon félek mit tegyek?

Figyelt kérdés
27/n vagyok, 3 éve vagyok együtt a párommal. Páromnak már van egy 5 éves kislánya. Párom a szüleinél él a kislányával, úgy volt hogy jövő hónapban költözünk össze. Sokat találkozunk, de nem élünk együtt most akartuk majd kipróbálni az együttélést. Párom velem nagyon kedves, segítőkész, türelmes, a lányával viszont elég arogáns, türelmetlen, szinte egyáltalán nem neveli...nem azt mondom, hogy nem szereti, mert szereti csak nemigen foglalkozik vele. :( most viszont kiderült, hogy terhes vagyok..doki még nem mondta biztosra, de pozitív a tesztem és a havi is kimaradt...párom szeretné a babát, és azt mondta, hogy tudja hogy változtatnia kell sok dolgon, de szeretne is változtatni. Én szeretnék nagyon rég babát, de félek hogy mi van ha nem ő a megfelelő férfi/apa?? Félek, ha elvetetem többet nem lehet babám...
2013. okt. 31. 20:58
1 2
 1/11 anonim válasza:
26%
Természetesen szüld meg. Ez nem is lehet kérdés.
2013. okt. 31. 20:59
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Mindenképp megtartanám lehet nehéz lesz, de ha te is szeretnéd és a párod is, akkor nincs min gondolkodni.
2013. okt. 31. 21:02
 3/11 anonim válasza:
46%
Én szeretném.
2013. okt. 31. 21:12
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
Mi csak azt tanácsolhatjuk neked, hogy tartsd meg a kicsit. Nem a férfinak szülöd amúgy sem :) A kapcsolatodban nem erősíthetünk meg téged, bár sokat elárul, hogy ennyire kételkedsz a választottadban. Ha szereted, akkor beszéljetek meg mindent. Azt írod ő is szeretne változtatni, akkor segíts neki, támogasd, lásd el tanácsokkal és persze ne hagyd annyiban!!! (Ismered a viccet? Tudod ha a férfi azt mondja, hogy megcsinál valamit, akkor biztosra veheted, hogy megcsinálja. Felesleges 6 havonta emlékeztetni..) Szerintem pedig KELL emlékeztetni :D
2013. okt. 31. 22:22
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
Ha 27 évesen nagyon rég szeretnél babát, ahogy írod, akkor miért vesztegeted az idődet mát 3 éve egy olyan férfi mellett, akiben nem vagy biztos? Most mégis kaptál egy gyermeket, akire vágytál, akkor miért nem vagy biztos benne, hogy akarod? Ő a tiétek, a tiéd. Azért jön, hogy szeressétek.
2013. nov. 1. 07:04
 6/11 anonim ***** válasza:
68%
Én megtartanám. A lányával lehet azért viselkedik így mert a kislány Anyukája jut róla az eszébe. A pasik másképpen működnek.ástészt Te ott leszel a babátokkal és segítesz neki, hogy jobb Apa legyen........mindkét gyereknek jobb Apja. Ne izgulj.
2013. nov. 1. 08:17
 7/11 anonim ***** válasza:
66%
...másrészt...
2013. nov. 1. 08:19
 8/11 anonim ***** válasza:
66%
Na és ha tévedsz és csak pánikba estél? Ha igen is jó apa és igen is örül a babának? Ha csak félelemből veteted el, mert nem bízol benne és főleg magadban? El tudsz majd számolni a lelkiismereteddel? Azt írod szeretnél babát. Ha szeretnél akkor miért vetetnéd el? Tarsd meg és bízz magadban de főleg a párodban.
2013. nov. 1. 11:18
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazatok van csak félek. Túl gyorsan jött össze minden..Nem érzem magam felnőttnek a feladathoz, de biztos idővel majd kialakul.
2013. nov. 1. 14:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Így lesz hidd el. A félelmed természetes de nem szabad hogy ebből kiindulva hozz meg egy ilyen fontos döntést. Nyugodj meg és beszélj a pároddal. Nem lesz semmi baj.
2013. nov. 1. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!