Mikor lettem terhes?
Figyelt kérdés
Augusztus 3. -ra vagyok kiirva szulni. De ha a menstruaciom alapjan szamoljak julius 14. -re kene legyek kiirva. Az utolso menstruaciom elso napja 2012. oktober 7. Az a kerdesem hogy akkor most ez hogy is van? 30. heten jarok most.2013. máj. 21. 11:25
1/8 anonim válasza:
Szülés várható időpontja: 2013-07-14
Fogamzás feltételezett ideje: 2012-10-21
Betöltött hét: 32
Menses szerint.
2/8 A kérdező kommentje:
igen. De augusztus 3-ra vagyok kiirva. Es 30 hetes vagyok. Akkor ez hogy van?
2013. máj. 21. 11:56
3/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
Mar szamoltam ilyen oldalakon. De nem ertem hogy miert vagyok augusztus 3-ra kiirva...
2013. máj. 21. 12:18
5/8 anonim válasza:
Az orvosi papirra van az irva h augusztus 3? Lehet a baba méretei alapján ezt sszámolták!
6/8 anonim válasza:
kérdezd meg a védőnőt vagy a dokit. Elképzelhető hogy a baba
méretei alapján számoltak. Nézd meg hány hetes terhesnek felelsz meg itt
7/8 anonim válasza:
En ma vagyok 31 hetes es julius 23-ra vagyok kiirva. Oktober 10korul volt meg utoljara...bar nekem 3 honapig mindig megjott.. de nem ertem, h jott ki..
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem se rendszeres a menstruaciom. Ossze vissza jott meg.
2013. máj. 22. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!