Milyen a Centrum Materna vitamin?
Figyelt kérdés
2008. júl. 8. 13:12
1/4 anonim válasza:
Sokkal jobb mint az Elevit meg a többi, több mindent tartalmaz. Szedd nyugodtan.
2/4 anonim válasza:
Jobb mint az Elevit és a régi Maternához semmi köze, a legkorszerűbb az összetétele. PÉldául nincs benne A vitamin, mert az káros lehet, hanem csak az elővitaminja. Van benne jód is, pl. az elevitben az sincs. Én is azt szedtem, még szoptatás alatt is, nyugodtan szedheted. Nekem nagyon bejött.
3/4 anonim válasza:
Én az elején Elevitet szedtem, majd a 20.hét körül azt mondta a dokim, hogy ne szedjem tovább, mert meg is kell szülni a babát. Arra célzott, hogy túl nagy lesz tőle... Most vagyok a 27. hétben és kb. 1 hete 3-4 naponta veszek be Centrum Maternát, azért csak jó valami vitamin-utánpótlás. Engem megnyugtat. Persze eszem sok zöldséget, gyümölcsöt is. Megnéztem az összetételt, tényleg jól hangzik.. A szoptatás alatt is ezt fogom szedni.
4/4 anonim válasza:
Nekem a Maternától olyan étvágyam lett, hogy az egész világot fel tudtam volna falni. Próbaként a férjem is szedett pár szemet, és ő is folyton éhes volt. Persze mindenkinek másként reagál a szervezete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!