Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen a Centrum Materna vitamin?

Milyen a Centrum Materna vitamin?

Figyelt kérdés
2008. júl. 8. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb mint az Elevit meg a többi, több mindent tartalmaz. Szedd nyugodtan.
2008. júl. 8. 13:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Jobb mint az Elevit és a régi Maternához semmi köze, a legkorszerűbb az összetétele. PÉldául nincs benne A vitamin, mert az káros lehet, hanem csak az elővitaminja. Van benne jód is, pl. az elevitben az sincs. Én is azt szedtem, még szoptatás alatt is, nyugodtan szedheted. Nekem nagyon bejött.
2008. júl. 8. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Én az elején Elevitet szedtem, majd a 20.hét körül azt mondta a dokim, hogy ne szedjem tovább, mert meg is kell szülni a babát. Arra célzott, hogy túl nagy lesz tőle... Most vagyok a 27. hétben és kb. 1 hete 3-4 naponta veszek be Centrum Maternát, azért csak jó valami vitamin-utánpótlás. Engem megnyugtat. Persze eszem sok zöldséget, gyümölcsöt is. Megnéztem az összetételt, tényleg jól hangzik.. A szoptatás alatt is ezt fogom szedni.
2008. júl. 8. 14:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a Maternától olyan étvágyam lett, hogy az egész világot fel tudtam volna falni. Próbaként a férjem is szedett pár szemet, és ő is folyton éhes volt. Persze mindenkinek másként reagál a szervezete.
2008. júl. 8. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!