Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek valamiféle gyulladása,...

Akinek valamiféle gyulladása, fertőzése van, az milyen kúpot kapott az orvosától? Ti is ilyet kaptok, mint én?

Figyelt kérdés
Nekem méhszájsebem van és mint egy kisebb üveggolyó akkora gyógyszertári valamit kell dugdosni, aminek barnás-sárgás színe van feloldódás után.
2009. nov. 14. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a dokim Canesten kúpot adott, mert erős fehér folyásom volt, meg hogy megelőzzük a gombás fertőzést. Azt hogy pontosan méhszájsebre mi kell, nem tudom. De ha a doki ezt ajánlotta, használd, bár én a gyógyszerészt meg szoktam kérdezni minden új gyógyszer szedése előtt.
2009. nov. 15. 12:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Az megtörtént, nagyon jó kis gyógyszerészünk van. Mondta hogy van benne antibiotikum meg gombaellenes szer meg még valami. Itró gusztustalan. :s Ma reggel pedig mintha kis égést éreztem volna a hüvelyemben. Remélem csak félreéreztem ...
2009. nov. 15. 12:48
 3/4 anonim ***** válasza:
A kis égető érzés azért van mert a gombaölő enyhén felmarja a hüvely érzékeny nyálkahártyáját, gyakran előfordul hüvelykúp használatakor, normális. A leírás alapján valamilyen betadin alapú készítményt kaptál, az egyik legjobb csíraölő szer, kisterhesek is használhatják az első 12 hétben is.
2009. nov. 15. 13:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Jaj de jó, köszönöm! :)
2009. nov. 15. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!