Ha beindult a szülés és mentőt hívunk, akkor az apuka is jöhet a mentővel, vagy neki egyénileg kell megoldania a kórházba jutást?
Figyelt kérdés
Nincs kocsink, és ha nem tudjuk megoldani a fuvart, akkor marad a mentő.
Köszi szépen a válaszokat előre is. :)
2013. okt. 31. 10:58
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, így megnyugodtam. :) Eredetileg én is arra gondoltam amúgy, hogy biztos jöhet, csak aztán egyik ismerősöm miatt elbizonytalanodtam.
2013. okt. 31. 12:35
12/14 anonim válasza:
Mehet, persze, EGY hozzátartozó, szülésnél pedig apuka egyértelműen. Amire nagyon vigyázzatok, hogy ne követelő hangnemben, hanem szépen utaljatok erre, például "férjem tudja hozni a bekészített csomagom és orvosi papírjaim", plusz véletlenül se hangozzon el, hogy azért kell a mentő, mert nincs autótok!!! 104-en elmondod, hogy pontosan hány hetes terhes vagy, fájások hány percesek + egyéb tünetek, és hogy már nagyon nehezen bírod, menni is alig tudsz... ebben kicsit túlozni érdemes,különben nem küld neked autót, csak ha visszatelefonálsz, teszi ezt teljesen szabályosan egyébként. szóval ne nagyold el a dolgot és nem szabad "hősködve" megtenni a bejelentést. Feltesz majd csomó kérdést is, arra konkrétan válaszolj, ne idegeskedj, vagy ne kérdezz vissza, annál hamarabb ott a megoldás. A kiérkező mentősöknek pedig nem kell pénzt adni, hogy a férjed is mehessen, minimálisat persze lehet, de akár egy csokinak is örülnek, hidd el. Remélem, tudtam segíteni.
13/14 A kérdező kommentje:
Hű, köszi szépen a részletes választ, nem is gondoltam volna, hogy ennyire körülményes lehet a mentő kihívása (pl hogy elsőre nem is kötelező nekik kocsit küldeniük). Szerencsére úgy tűnik, hogy végül lesz aki elvisz minket, de ez majd akkor lesz csak biztos úgyis, amikor már ott tartunk.
2013. nov. 4. 10:23
14/14 anonim válasza:
szülő nőhöz kötelező kimenni. semmivel nem kell indokolni. butaságokat írt az utolsó.
egy mentős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!