S. O. S elmernétek fogadni a ruhákat?
Figyelt kérdés
19 hetes terhes vagyok és az orvos tutira mondta hogy kislányunk lesz. A barátom a munkatársától kap pár babaruhát ami az ő lányáé volt és ide akarja adni nekünk. Szerintetek lehet hinni a babonákban? Nem szeretném hogy valami baja legyen a babának. Kinek mi a véleménye?2013. okt. 31. 10:47
1/7 anonim válasza:
Én az első lányommal 19 hetesen, már rengeteg ruhát kaptam pedig azt se tudtuk fiú vagy lány lesz!
Én nem hiszek a babonákban!
2/7 anonim válasza:
Fogadjátok el nyugodtan.
Én 16 hetes terhes voltam, amikor megvettük a babakocsit. Nem vagyok babonás.
3/7 anonim válasza:
Miért lenne baja. Azért már a felénél tartasz majdnem. Sokan rögtön vásásolnak már az elején főleg ha valami olyan akciót látnak ami kihagyhatatlan. Hidd el nem ezen mulik hogy egészséges lesz-e. Szerintem azért nincs értelme korán vásáolni mert még hónapig tárolni kell csomó helyet foglal stb. De babaona miatt butaság lenne nem elfogadnotok, föleg a 19. héten.
4/7 anonim válasza:
Ezt kapod nem veszed, de én nem hiszek a babonákban,nekem 16hetesen megvolt mindenem (úgy kaptam őket) . Egy két dolog kellett az középidőben vettem meg.
5/7 anonim válasza:
Termeszetesen elfogadnam. En ahogy megtudtam,hogy kislanyom lesz mar neki is lattam a vasarolgatasnak. En is kaptam jo sok mindent, a 20. heten. Igy most a 29. heten meg van minden, csak varni kell a babara :D
6/7 anonim válasza:
Mindenképp elfogadnám, mi 19. héten megvettük a babakocsit, mert jó áron volt, azután szépen lassan vettük meg a dolgokat, heti 1-2 dolgot, most vagyok 30 hetes, kb a cuccok 3/4-e megvan, vagy meg van rendelve. Könnyebb lassan haladni. Közbe ami rucikat kaptunk/vettünk lassacskán kimostam, kivasaltam. Egyszerre sok lenne.
7/7 anonim válasza:
El hát! Sőt örülj neki hisz ennyivel kevesebbet kell venni!
Én a 17. héttől szépen apránként elkezdtem vásárolni, a nagyja már meg van.
Pl: sógorèknál is.jön a baba és babonából semmit sem vettek még. 28. héten vannak és most kezdenek ráeszmélni hogy mennyi idejük lesz vásárolni ...náluk sem úgy van hogy bemennek a boltba és egyszerre vagy kétszerre megvesznek mindent.
25 hkm :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!