Nem bírom ezeket a szintetikus vitaminokat! Mit tegyek? Próbáltam a Gravidát, az Elevitet, és a femibiont! Mindegyiket kihánytam, már jött is vissza! A Hipp natal nagyon bejött nekem, de két hete sehol sem kapok! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2008. júl. 8. 11:48
1/13 anonim válasza:
Én Dr. Lenkei Gábor vitaminját szedem/alap csomagot
2/13 anonim válasza:
Szedj Béres cseppet C-vitaminnal+folsavat.
A Magne B6 nem csökkenti a hányingert?
Próbálj meg változtatni a vitamin időzítést,mondjuk étkezés után v.este,tedd át máshova.Sokszor kell keveset enni,mondjuk 2 óránként.
Próbáld meg összetörve meginni,nem biztos,hogy az okozza.
A barátnőm végighányta az egész terhességét pl.de pszichikai oka is lehet,amin a pszichológus tud segíteni.
Vagy kérd ki a nőgyógyászod v.védőnőd tanácsát.
3/13 anonim válasza:
Én is kihánytam mindegyiket. Nekem azt mondta a doki, hogy ha sok zöldséget és gyümölcsöt eszem, felesleges a terhesvitamin. 21 hetes kismama
4/13 anonim válasza:
Flavon Kids. A legjobb, ami jelenleg kapható, nekem is ez vált be. És ezt ki se hánytam.
5/13 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat!!
A 2.-nak üzenem, hogy már próbáltam sokféleképpen beszedni, evés előtt, után, közben, reggel este...
Ja és semmi mástól nem hánytam, csak ezektől!
2008. júl. 8. 12:19
7/13 anonim válasza:
én Az FLP-s termékeket szedem: aloe vera berry (napi fél dl) és nature min tabletta.
8/13 anonim válasza:
ÉN a Centrum Maternát szedtem, nekem az jött be. Az olyan vitaminokkal vigyázz, ami nem terheseknek van összeállítva, mert pl a sok A vitamin teratogén (azaz magzatkárosító) lehet.
9/13 anonim válasza:
Igyál Hipp Natalt ez egy vitaminos gyümölcskészitmény naponta 20 ml-t kell meginni!! Kifejezetten várandósoknak és szoptató kismamáknak fejlesztették ki.Csak természetes alapanyagok vannak benne! Nagyon jó!! Nekem semmi bajom töle! Gyógyszertárban tudod megvásárolni vagy megrendelni!!Minden jót! 22 hetes kismama
10/13 anonim válasza:
Bocs irtad a Hipp Natalt is. Azt megkell rendelni a gyógyszertárban. Én mindig megrendelek egyszerre 4 dobozzal és akkor egy darabig elég is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!