Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hova menjek 4D-s Uh-ra?

Hova menjek 4D-s Uh-ra?

Figyelt kérdés
Én györi vagyok, de nem hallottam sok jót róla, így inkább elmennék máshova! Szeretném, ha írnátok ötleteket, hogy hova, akár Pestre is, nem gond! Érdekelne, hogy mennyibe került, és meddig tartott, mi volt az árban, kedvesek-e? Köszönöm!
2008. júl. 8. 10:09
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Kedvesek,aranyosak,alaposak.

10000 Ft,kapsz képet és DVD-t.

2008. júl. 8. 10:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is győri vagyok, és épp tegnap jelentkeztem be 4D-re.

Mit hallottál róluk?

Előre is köszi!

2008. júl. 8. 10:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia

En mar ketszer voltam 4d uh-n,es mindkettszer ugyan ott,es nagyon meg vagyok elegedve veluk.

a www.4dgenesis.hu honlapon tudod megnezni oket,es az arak is ott vannak.

Boldog babavarast kivanok

32 hetes kismama

2008. júl. 8. 10:51
 4/6 A kérdező kommentje:

A györiről azt hallottam, hogy csak 10 perces a dvd, miközben csinálják a vizsgálatot ásítozik a nő. Már eleve ez nem tetszik nekem. Már 2 helyről is hallottam, így biztos, hogy nem csak rossz napja volt éppen a dokinak. Ráadásul 11500Ft, Pesten olcsóbb is van, és benne van a 2-3-4D UH, 30 perces dvd, 1 db szines fotó, + a lelet(az Györben is van). Így én Pesten keresgélek most.

Remélem azért Te nagyobb sikerrel jársz, azért majd írj, hogy mi volt!

2008. júl. 8. 12:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Az Aquincumnál van egy rendelő és ott állítólag 4dsbenveszik végig a 20percet.az ultrahang .lap.hun keresgéljél ..mi a brendonban voltunk de csalódtunk,hogy 2ds az egész és csak egy pár képet nagyít ki 4dsbe...utánna már mi csak olyat kerestünk ahol végig 4dbe veszik-ezttaláltam..
2008. júl. 8. 13:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Nagyon kedvesek, szép a hely is, és a doktornő nagyon aranyos.

A teljes vizsgálat rajta van a DVD-n, 11000 ft+ egy kép.

Ja és az országban a legrégebben működő 4D-s rendelő.

[link]

2008. júl. 8. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!