Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kakaóvajjal mit kell csinálni?

A kakaóvajjal mit kell csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A dokim mondta, hogy ha már kezd dudorodni a hasam, meg viszketni, akkor kezdjem el kakaóvajjal kenegetni, hogy ne legyek csíkos.

(Na most abba nem megyek bele, hogy szerintem ez totál alkalti kérdés, aki hajlamos rá, az mindenféle kencefice mellett is megreped itt-ott.)

De gondolotam, hogy mégiscsak jobb, ha kicsit rugalmasabb a bőröm, így vettem kakaóvajat. Egy kis fioéában van, és tényleg olyan vajszerű. Ezt így kell magamra kennem? Vagy el kell kevernem más krémben, és azzal együtt felkenni?

Köszi a válaszokat!

Egy hülyeségeket kérdező 15 hkm :)

2013. okt. 30. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Simán csak kend magadra!De a legjobb ha igazit veszel,az kemény és a kezedben olvad csak.Én kakaóvajjal is szétrepedtem.....39 hkm
2013. okt. 30. 12:06
 2/7 A kérdező kommentje:

Húha, akkor ez nem olcsó mulatság! Olyan kis pici fiola és több, mint 500 ft volt.

Akkor megteszi majd a sima krém is! :)

Úgy is csikos leszek, mert hajlamos vagyok rá! Akkor meg már ne drága piperéket használjak hiába! :)

Köszi a válasz!

Könnyű szülést neked hamarosan!

2013. okt. 30. 12:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom milyen formátumban van a te kakaóvajad, mert több félében is kapható. Írod, hogy fiolában van, de ha tudnál róla képet küldeni akkor lehet jobban tudnánk segíteni. Nekem nagyon nagyon bevált a baba kakaóvajas testápoló+Mandulaolaj (ez a legjobb párosítás én nekem ez vált be) én 2 naponta kenem a hasam , mert szerintem az sem jó ha folyton krém fedi a bőrt és sosem szellőzik, valamint ha túl vastagon kened szintén ártalmasabb, mint ha nem is kennéd. Anyunak csupa csík a hasa, igaz 3 gyereket szült, nekem egy darab csíkom nincsen 39 hetesen. (csak a genetika miatt mondom) Szerintem érdemes a kakaóvajadhoz valami olajat keverni (mandula olaj, avokádó olaj, kókusz olaj) mert így nagyon hamar el fog fogyni és nem annyira olcsó, hogy hetente újat vegyél.
2013. okt. 30. 12:26
 4/7 anonim ***** válasza:
3 vagyok. Én 2 doboz baba kakaóvajas krémet, 1 doboz 50ml Aromax Avokádó olajat, 1 doboz 50ml mandula olajat vettem egész terhesség alatt és még a negyede megvan mindenek. (pedig sokszor nem csak a hasam, de az egész testemet be kentem) Kb. 3 evőkanálnyi baba+15-20 csepp olaj, ezt összekevertem és ezzel este elalvás előtt bekentem a hasam, este pedig a pizsi alatt szépen beszívódott.
2013. okt. 30. 12:31
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi, azt hiszem én is keverni fogom akkor valamibe, aztán kakaóvajas testáplózok majd.

[link]

Ilyen egyébként, amit vettem.

Szerencsés vagy, hogy nem lettél csikos!! Nekem a legkisebb hízástól, fogyástól is tiszta zebrás lesz a csípőm. A karfiolos seggemről nem is beszélve...

Úgy nézek ki 33 évesen, mint a saját öreganyám!

2013. okt. 30. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne aggódj Kérdező!

A kismamaság már önmagában megszépít, a többit majd utána rendezed.:)

Linkelek neked egy olyan oldalt, ahol lehet tömb formában rendelni. Nem olcsó, de tényleg nagyon jó szer!:)

Üdv.

13 hkm

[link]

2013. okt. 30. 14:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon ksözönöm!!! :)
2013. okt. 30. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!