Megfáztam és van hőemelkedésem is. Mit lehet csinálni?
Ez van nekem is. Pluszban a torkom kegyetlen fáj, be is vagyok rekedve. A füleim és a fejem is fáj. Ma az orvos azt mondta hogy házilag kezeljem magam.
Méz, tea, c vitamin. A torok fertőtlenítőket sem lehet szedni. Tartós 38 as lázra max algopirin.
Panadolt advilt kérdeztem; azt sem lehet.
Hát nem tudom; az orvos mondta hogy vész esetèn max algopirin.
Mindenesetre én biztosan maradok a hàzi praktikáknál.
Igen, egészen addig lehet is a házi praktikáknál maradni vész esetén, amíg be nem lázasodsz. Azt viszont muszáj lehúzni, és sajnos ahhoz többnyire nem elég a házi praktika. :( Az én orvosom azt mondta, hogy Algopyrint és Panadolt egyaránt lehet szedni.
Mellesleg az Oscillococcinummal biztosan nem ártasz magadnak, nekem terhesség elején olyan torokgyulladásom volt, amitől totál elment a hangom. Mivel lázam nem volt, na meg a terhesség elején jártam, így nem kaptam antibiot (nem is akartam volna), és végül a homeopátia segítségével gyógyultam meg... Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!