Miért küld az sztk-ba a háziorvos EKG-ra, ha ő is meg tudná csinálni?
Köszönöm a válaszokat!
Igazából azt sem tudta,kinek csinálna ekg-t,mert az asszisztensnő vette fel a telefont,és kérdésemre ő szólt oda a dokinak,hogy :
-Csinálsz terheseken ekg-t?
Rögtön jött is a válasz,hogy nem.
Az ismerős terhes lánynak meg nemrég megcsinálta.Ezen gondolkodtam el,és tettem fel a kérdést,mert nekem olyan "most nincs kedvem hozzá" szagú volt a dolog.
Megyek az sztk-ba én is,nem erről van szó,de már nem leszek annyira "kora" terhes,mert itt kb 1-2 hónap a várakozási idő az sztk-s ekg-ra,ő meg azonnal megcsinálná.Amúgy az ismerősöm és köztem nincs túl sok idő különbség,kb.akkor ment hozzá ő is,mint most én.
Csak kíváncsi voltam mások véleményére,de úgy látom mindenki az sztk-ba jár,és általában a háziorvos nem csinál ekg-t.
Gondoltam,miért várjak több hónapot rá,ha megvan azonnal,és minek utazgassak fölöslegesen több 20 kilométereket.
Szimplán ennyi.
Na,elmentem a kórházba EKG-ra,és a hölgy rögtön elkezdett szépeket mondani a kedves háziorvosomra,mert azt mondta,hogy ma már én vagyok a negyedik,akit fölöslegesen küld hozzá,ugyanis ő is meg tudná csinálni,csak lusta.
Szóval nekem volt jó a megérzésem,tényleg csak a lustaság miatt nem csinálta meg.
Ráadásul az asszisztensének kellett volna megcsinálnia,aki rögtön a dokival beszélte meg a nagy semmit...
Milyen világban élünk már!Elég felháborító!Van az embernek elég a fején,és még ezen is bosszankodhat...
Csak azért írtam,hogy tudjátok,nem mindig a doki oldalán van a pont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!