Kedves kismamák, anyukák ti mennyit híztatok terhesség alatt? Van itt olyan kismama, aki 2014 január közepére, végére várja kisbabáját?
28 hét.
Kb 12 kg plusz.
Kislány:)
Január 22.
Szia!
Én január 20-ra vagyok kiírva, első baba lesz, kisfiú. :)
Eddig még csak 1kg pluszban vagyok a kiinduló súlyomhoz képest, gyakorlatilag 5 hónapig mínuszban is voltam 2 kilóval, pedig nem voltam rosszul az első trimeszterben sem, csak egyszerűen sokkal egészségesebb ételeket kívántam, úgyhogy nagyon mázlisnak érzem magam :)
Persze hozzátartozik a dologhoz, hogy azért volt miből leadni. :)
Na és Ti hogy álltok a készülődéssel, vásárolgattok már? :)
összesen 11-et
a 28. hétig 8-at
és a 41.-ig még 3-at
Eddig semmit sem híztam, mert korán diagnosztizálták a terhességi diabéteszt, a 20. hét óta diétán vagyok.
Január 26 a céldátum, de valószínű előbb jön, lehet progis császár lesz.
Kisfiam lesz, ismét. :) A neve Bálint lesz.
Mivel már van egy gyerkőcöm, így nálunk már csak a bútorok hiányoznak és egy-két apróság, egyébként minden babaholmi megvan.
Január 24-re vagyunk kiírva, én eddig 13 kilónál tartok, bá ebből 5 kiló az első 2 hónapban jött rám, és az orvosom is, meg a védőnőm is azt mondta, hogy azzal ne foglalkozzunk, mert eléggé "soványka" voltam, szóval a szervezetem úgymond felkészült a terhességre azzal az 5 kilóval.
Azóta szépen egyenletesen hízok, így mindenki azt mondja, hogy pont jó :)
És kislány lakik a pocakomban, a neve Fanni.
Januar 14-re vagyok kiirva, kislany :)
Eddig sajnos 13 kilo jott ram, de nem is eszem sokat. Mondjuk nagyon hizekony vagyok. Meg van minden mar a babanak . Majd szules utan remelem lemegy ez a felesleg.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!