Ti mit javasoltok már meglévő terhességi csíkokra?
Sajna nagyon szét szakadtam mert felvizesedtem!
Majd szépen kifehérednek és akkor nem fognak annyira látszódni. Egyébként a Milupának a terhességi csíkok elleni krémje meglepően jó a már meglévőkre is. Én azzal kenegettem a kamaszkori növési csíkjaimat, már alig lehet látni őket.
2013. okt. 30. 09:45
Nekem nincs egy szabad centi a testemen, ahol nincs csík. Tinikoromban jött először ki, amikor nagyot nőttem, és most várandósság alatt még rosszabb lett. A páromat nem érdekli, szerencsére, teljesen hidegen hagyja. Nincs megoldás. Sem megelőzésre, sem eltűntetésre. Plasztikai sebész biztos meg tudja oldani, de én nem vállalok be műtéteket néhány csík miatt! Ötlet? Szerintem annyi, hogy fogadd el őket, hogy vannak. Eleinte nehéz,de belejön az ember.
2013. okt. 30. 09:46
3/11 A kérdező kommentje:
Hát én végig a Milupával kenegettem magam terhesség alatt és borzalmas ahogy kinézek!
Hála nálam is férjem észre sem veszi konkrétan leszarja de hát igen elég csúnya! hasam,combom,fenekem,oldalam:(
hát szolizok így szebb mint volt ráadásul 1éve sokat halványodtak de legalább jó tudni hogy nem csak én vagyok vele így! elfogadni megpróbálom de a tükör mindig emlékeztet rá! de tudom van egy csodás kislányom:)de akkor is....:(
A francia nők állítólag édes mandulaolajat használnak - a forrás Pamela Druckermann: Nem harap a spenót c. könyve. Én a 27. hétben vagyok, azzal kenegetem, és egyelőre nincsenek csíkjaim.
2013. okt. 30. 09:53
5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötletet! nem elszomorításból de nekem egészen a 36.hétig semmi nem volt a bőrömön olyan boldog voltam szép volt a bőröm!
és felvizesedtem baromira a 4hét alatt szanaszét szakadtam 5kiló ment fel rám úgy hogy alig ettem valamit!magas volt a vérnyomásom is fehérjét is ürítettem:(
De remélem te szerencsésebb leszel:)
20hetes vagyok én miota nö a poci azota az avonos terh.csik halványitoval kenem.hogy jo lesz e rá nem tudom .kaptam baratnömtöl nemrég szült ezt hasznalta egy csikja sincs pedig nem első babája. Viszont a combomon a régieket amiket tini koromban szereztem és márfehérek látványosan javitotta. nem annyira kitünő fehérek már és keskenyebbek is. szoval egy probat megér.
2013. okt. 30. 15:24
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm:) ez a lila görgös fejű?? vagy melyik ? mi pontosan a neve? nem drága?
most volt pont akcioban. strech nemtom mi a neve. nem a görgös hanem ilyen szürke csőrös lila flakon lila bugyis nénivel.1000-nemtom mennyi lehet.
2013. okt. 30. 15:54
na megnéztem stretch mark 24 avon solutions ha jol irtam le. mar egy honapja hasznalom és fele se fogyott el. nem kenem vastagon de jol bemaszirozzuk. baboca meg rukapál közbe :) családi program mikor apa keni és bujik a kezéhez
2013. okt. 30. 16:04
10/11 A kérdező kommentje:
:) egyem meg:)
Köszönöm szépen akkor rendelek majd egyet!remélem én is sikerrel járok:)
Jó babavárást és babázást majd:)
Kapcsolódó kérdések: