Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szolnoki kismamák! Emődi dr...

Szolnoki kismamák! Emődi dr úrról tudnátok mesélni?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok, róla sok jót hallottam. Ha még nem voltam nála hogyan működik? Hol rendel és mennyiért? Milyen nála a szülés? Mennyi egy vizsgálat, mennyit kér a szülésért? Minden érdekelne. Köszönöm szépen.
2013. okt. 29. 16:46
 1/6 A kérdező kommentje:
Ő az alacsony félkopasz szemüveges ugye? Lehet keverem Erdődivel.
2013. okt. 29. 16:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Erdődi lesz és nem Emődi :)
2013. okt. 29. 17:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Kiégett öreg harcos, válassz inkább a fiatalabb dokik közül.
2013. okt. 30. 11:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem olyan kell aki kedves, törődő, megbízható és nem 5-6 ezerért vizsgál, meg 50-60-ért szüleszt. Tudsz esetleg?
2013. okt. 30. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát pedig olcsóbbat nem igen fogsz találni 5-6 ezernél magánrendelésen szerintem, de ne legyen igazam. Én Tóth Zoltánhoz járok, ő nem kér konkrét előre meghatározott összeget a szülésért. 6000-et szoktam fizetni, kivéve a 12, 18 hetes uh.
2013. okt. 30. 12:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Azért akarok Erdődihez menni, mert ő a töredékéért dolgozik és emellett nekem nagyon szimpatikus is. Mikor az elsőt szültem szobatársamnak ő volt a fogadott dokija, naponta többször bement, törődött a babával mamával.
2013. okt. 30. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!