Vannak itt szolnoki kismamák?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Hanyadik hétben vagytok? Mikorra vagytok kiirva? Hova jártok vizsgálatokra? És hány évesek vagytok?:)
2011. máj. 28. 19:40
1/9 anonim válasza:
Szia!
Én nem szolnoki hanem törökszentmiklósi vagyok, de Szolnokra járok Emődi Sándor magánrendelőjébe. kb 7 hetes vagyok és 24 éves.
Te?
2/9 A kérdező kommentje:
Én is 7hetes vagyok. Viszont nekem nincsen magán dokim. Én kicsit fiatalabb vagyok mint te :)
2011. jún. 1. 16:34
3/9 anonim válasza:
Nem is szeretnél magán orvost?
Hány éves vagy?
Mikor mész ultrahangra és hogy érzed magad?
4/9 A kérdező kommentje:
Szeretnék csak sajnos nem tudnám kifizetni...
18vagyok:)
jövőhéten megyek.
2011. jún. 2. 10:41
5/9 anonim válasza:
Nem terveztétek a babát? Egyébként sokan vannak akik nem járnak magán rendelőbe és jó véleménnyel vannak az orvosokról a kórházban. Én már voltam egy uh-n 5-6 hetesen akkor volt 10mm-es petezsákom 1.9 mm-es szikhólyaggal. Szerintem a jövő héten már lesz embriónk is, legalábbis remélem:) Jól érzed magad, nekem vannak rosszulléteim.
6/9 A kérdező kommentje:
Gyógyszer mellett csúszott be, nem terveztük. De ha már így alakult, akkor boldogan vállaljuk a babát.
Én elég rosszul viselem a terhességet. Folyton hányingerem van, alig tudok enni valamit :S
2011. jún. 2. 19:55
7/9 anonim válasza:
sziasztok igaz már nem vagyok kismama de én is Törökszentmiklósi vagyok ha van kedvetek ismerkedhetünk. Én 21 vagyok 15h a lányom én mezőtúrón szültem berényinél
8/9 anonim válasza:
Szia!
Régebben én is Berényihez jártam, de nekem nem volt szimpatikus a mezőtúri kórház, ezért váltottam orvost.
7-8 hkm
9/9 anonim válasza:
Én meg pont fordítva voltam nekem Szolnok nem volt szimpatikus úgy éreztem Szolnokon magam mint ha egy sertés telepen lennék :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!