Milyen természetes terhességi tünetek vannak 4-5. héten?
Üdv, egy cipőben járunk :)))))
Nekem reggelente van pici émelygés, de ahogy eszek pár falatot ez el is múlik, ezen kívül semmi más jele nincs nálam.
Én csak jövő hétre kaptam időpontot dokihoz.
Köszi!
Én azért akarok időben menni, mert vannak más problémáim és a gyógyszereket meg kell beszélni, meg úgy tudom van amikor adják a sárgatest pótlást a vetélés elkerülése miatt.
Előzőnek! Gratulálok, régóta vártátok?
Nekünk 3 lombikunk volt, most mentünk volna a következőre.
A terhességet az utolsó menzesz első napjától számítjuk.
Tehát az 1-2 héten még meg sem történt a megtermékenyítés.
Ha 4-5 hetes terhesnek tartod magad és 3 hete fáj a melled, akkor még nem is lehetett peteérésed sem, amikor már fájni kezdtek a melleid.
2. vagyok.
Lassan két éve, hogy vártuk a babát, clostyt szedtem,és most voltunk kiírva spermavizsgálatra, meg petevezeték átjárhatóságira, de az már nem kell :))))
Nálam csak a mellfájdalom volt, de az nagyon (mai napig megvan). Utána jött az álmosság és a hányinger, folyton másnaposság-szerű érzés. Olyan 6 hét második felétől, nálam még most is tart! :D
9 hetes
Sziasztok!
Hát nálam ez a mellfájdalom nagyon durva, meg olyan fáradt vagyok, hogy alig állok a lábamon, meg valami vizes állagú folyásom van. Ilyen van nektek is?
2.nak: akkor megúsztad az átjárhatóságit, hát nem egy élmény. Mi is kb. két éve várjuk csak a korom miatt kezdtük a lombikot. Most mentünk volna a következőre...
Boldog babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!