Missed ab. után mennyi idő múlva próbálkozhatunk a párommal?
3 ciklust szoktak mondani.
Mivel nekünk nehezen jön a baba, nem vártunk semmit, csak persze közben végig ettem a vitaminokat. Ilyenkor a folsav, vas kiemelten fontos.
Sokan inkább 3 hónapot mondanak.
Nekem is azt mondta az orvosom, hogy két rendes mensit várjak meg, hogy regerálódjon a méh és ha összejön a baba,akkor jól meg tudjon tapadni, azaz elég vastag legyen a méh nyálkahártyája.
Nekem tavaly novemberben volt a műtét, februártól próbálkoztunk, de elég össze-vissza jött meg a mensim, de júliusban össszejött a baba. :)
17 km
Mennyi idő után sikerült teherbe esned és hány hetes voltál, amikor műteni kellett?
Szerintem egy rendes mensit mindenképp várjatok meg. Ja, és tényleg szedd tovább a terhesvitamint.
2. voltam
Akkor gyorsan összejött, biztos így lesz most is. Ne aggódj! Nekem 9 hetesen volt, akkor nagyon rossz volt, bárki bármit mondhatott. De be kell látni sokkal jobb, hogy még viszonylag az elején derül ki, hogy nem stimmel valami, mert általában vmi betegség a vetélés oka. Bár ez sosem derül ki pontosan.
2.voltam
Mindenképpen szedd tovább, ne hagyd abba! És főleg a folsav fontos!
Szorítok, hogy minél előbb sikerüljön!
2.
Szia!
Már egyszer írtam. Akármit választasz: Femibion, Gravida...... KELL a folsav pluszban egy vetélésesnek utána. Kimerültél! Rendellenességet napi 4 mg folsav tud biztosan kiküszöbölni az első 3 hétben szedve! Ezt mindenképp! Ha fáradékony vagy, vas is kell! Ha idegeskedő, Magne-B6. Ha terhesség esetén pecsételő, kalcium is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!