Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab. után mennyi idő...

Missed ab. után mennyi idő múlva próbálkozhatunk a párommal?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem 1 hónapja volt, és nagyon szeretnék babát. Elég a 2 hónap "pihenő" szerintetek? Vagy mit tanácsoltok mikor kezdjünk el próbálkozni?
2009. nov. 13. 21:37
 1/10 anonim ***** válasza:

3 ciklust szoktak mondani.

Mivel nekünk nehezen jön a baba, nem vártunk semmit, csak persze közben végig ettem a vitaminokat. Ilyenkor a folsav, vas kiemelten fontos.

2009. nov. 13. 21:43
 2/10 anonim ***** válasza:

Sokan inkább 3 hónapot mondanak.

Nekem is azt mondta az orvosom, hogy két rendes mensit várjak meg, hogy regerálódjon a méh és ha összejön a baba,akkor jól meg tudjon tapadni, azaz elég vastag legyen a méh nyálkahártyája.

Nekem tavaly novemberben volt a műtét, februártól próbálkoztunk, de elég össze-vissza jött meg a mensim, de júliusban össszejött a baba. :)

17 km

2009. nov. 13. 21:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Akkor már mi is próbálkozhatunk?
2009. nov. 13. 21:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Mennyi idő után sikerült teherbe esned és hány hetes voltál, amikor műteni kellett?

Szerintem egy rendes mensit mindenképp várjatok meg. Ja, és tényleg szedd tovább a terhesvitamint.

2. voltam

2009. nov. 13. 21:53
 5/10 A kérdező kommentje:
2 hónapot próbálkoztunk, és 10 hetes volt a babóm... :(
2009. nov. 13. 21:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Akkor gyorsan összejött, biztos így lesz most is. Ne aggódj! Nekem 9 hetesen volt, akkor nagyon rossz volt, bárki bármit mondhatott. De be kell látni sokkal jobb, hogy még viszonylag az elején derül ki, hogy nem stimmel valami, mert általában vmi betegség a vetélés oka. Bár ez sosem derül ki pontosan.

2.voltam

2009. nov. 13. 22:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Csak nagyon szeretném már hogy velem is maradjon.. Akkor szedjem tovább a vitaminokat?
2009. nov. 13. 22:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Mindenképpen szedd tovább, ne hagyd abba! És főleg a folsav fontos!

Szorítok, hogy minél előbb sikerüljön!

2.

2009. nov. 13. 22:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Én a Femibion javasolnám neked. Ha úgy érzed, hogy 2 hónap után rendbejöttél testileg és lelkileg is, akkor próbálkozhattok.
2009. nov. 14. 11:18
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Már egyszer írtam. Akármit választasz: Femibion, Gravida...... KELL a folsav pluszban egy vetélésesnek utána. Kimerültél! Rendellenességet napi 4 mg folsav tud biztosan kiküszöbölni az első 3 hétben szedve! Ezt mindenképp! Ha fáradékony vagy, vas is kell! Ha idegeskedő, Magne-B6. Ha terhesség esetén pecsételő, kalcium is.

2009. nov. 14. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!