Normális, hogy az arcom úgy néz ki mintha 16 éves kamasz lennék?
8 hetes kismama vagyok, előtte szép volt a bőröm, elvétve volt 1-1 kis fránya pattanás. Most meg úgy nézek ki mint aki 2. kamaszkorát éli! :)
Ez normális? Nem is igazán apró pöttyeim vannak, hanem gyulladt piros pöttyeim. Olyan zavaró...:S
Persze a babáért mindent megteszek, nagyon várjuk már, de ugye elfog múlni majd?
Pedig annyira figyeltem eddig is az arcomra, kozmetikus vagyok. :) Minden hónapban tisztításra jártam, figyeltem a krémekre, figyeltem nyáron a napozásra stb.
De most ahogy kinéz... :))
Igen már vettem a gyógyszertárban illat és színezék mentes krémet. :) Meglátjuk jó lesz e rá, de lehet megmutatom egy bőrgyógyásznak is!
Igen!
Az én bőröm is borzalmas... még mindig.
Úgyhogy simán kikacagom azt, aki azt mondja, hogy a terhességgel gyönyörű bőr jár.
13+4hkm
Igen én is olvasom most a neten, hogy van akinek gyönyörű a bőre terhesség alatt. :) Hát megnézném én azt a bőrt...:)
És a hajad is gyorsabban zsírosodik? enyém igen! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!