Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meg kell szakítani a terhesség...

Meg kell szakítani a terhességemet, mennyi idő múlva eshetek teherbe?

Figyelt kérdés
2008. júl. 7. 18:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
3hónapot szoktak javasolni. Nagyon sajnálom!
2008. júl. 7. 18:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Csalakozom az előttem szólóhoz. Nekem is 3 hónapot mondtak, én is uebben a cipőben járok. Egyébként orvostól függ, van aki a 6 hónapot javasolja.
2008. júl. 7. 19:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Együtt érzek veled! Mi ki egyeztünk 2 mensibe a dokival, de mégis csak a 4 után estem teherbe. A szervezeted ugyis tudja mit akar!
2008. júl. 7. 19:57
 4/11 anonim ***** válasza:
kérdezd meg az orvost mit javasol,az enyém 6honapot ajánlot,de végül 4-5be egyeztunk meg,mi történt a babával?hogy meg kell szakitani
2008. júl. 7. 21:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem elhalt terhességem volt. Nekem 1 hónap telt el azóta, de nagyon lassan telik az idő. Az orvosom 6 hónapot mondott, a kórházban 3 hónapot modtak.
2008. júl. 8. 07:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Az egyik ismerősöm 39 éves, ikerterhessége volt. Rendellenesség miatt elvették műszeresen a babát, utána megjött 1 mensije és a következő már nem. Azóta egy gyönyörű szép kisfia született, aki teljesen egészséges.

Az ismerősöm magas vérnyomásra gyógyszer kapott, meg vitaminokat írt fel a doki, semmit nem volt hajladó beszedni.

2008. júl. 8. 08:04
 7/11 A kérdező kommentje:
Súlyos fejlődési rendelleneséget találtak, 21 hetes vagyok a baba méretei 17 a végtagjai 13 hetesnek felelnek meg.30000-ből 1 ilyen van.
2008. júl. 8. 12:06
 8/11 anonim ***** válasza:
az első vagyok, ez nagyon szörnyű. Még rosszabb, mintha az első trimeszterben történik, mert gondolom már érezted a mozgását. és gondolom a terhességmegszakítás sem fél órás műtét lesz. Tényleg nagyon sajnálom, és kívánom, h a következőre ne kelljen túl sokat várnod, és hogy teljesen egészséges legyen. Nem is tudom, hogy lehet ezt a tudatot elviselni.
2008. júl. 8. 13:48
 9/11 anonim ***** válasza:
csak azt nem értem, h voltál már jó pár uh-n, többek között genetikain is, amit 4d-ben csinálnak, eddig nem tűnt fel senkinek?
2008. júl. 8. 13:51
 10/11 A kérdező kommentje:
a 12. hetin még minden rendben volt, a genetikai uh-n derült ki hogy baj van, meg az AFP is magas volt. Valószínüleg meg kell szülni a babát, hiába olyan pici, már nem vehetik el sima műtéttel.
2008. júl. 8. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!