Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz, hogy a 15. hét terhesség...

Igaz, hogy a 15. hét terhességig nem ajánlott a repülőn utazás? én még csak kb 9 hetes leszek amikor repülnénk. Lehet valami baja emiatt a babának? Mondjam le az utat? Van, aki már volt hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
2009. nov. 13. 14:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia, en 5 hetesen repultem 12 orat (mostani lakhelyemtol haza Budapestre), igaz akkor meg nem tudtam, hogy terhes vagyok. Visszafele ujabb 12 ora, de akkor mar 18 hetesek voltunk. Abszolute semmi nem tortent. Es a dokim mondta is, hogy ha egeszseges a terhesseg, akkor nyugodtan repulhetek, ha meg nem egeszseges, akkor meg barmitol elmehet a baba, nem feltetlenul egy repulouttol. Azt is mondta meg, hogy a nagy tavolsag miatt max a 6. honapig ajanlja a repulest. A legitarsasag meg vagy ker orvosi igazolast vagy sem. En Lufthansaval repultem oda-vissza, sot visszafele meg mondtam is a csajszinak, hogy adjon egy kenyelmesebb helyet mert varandos vagyok es meg igy se kerte az orvosi igazolast. Szerintem nyugodtan repulhetsz. Ha viszont amugy is emelyegsz, hanyingered van, akkor az a repules soran felerosodhet, de nem feltetlenul. Egyszoval nyugi. Mindenesetre kerdezd meg az orvosodat, hogy o mit ajanl!

Szep babavarast mindenkinek!

32 hetes km

2009. nov. 14. 22:59
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon megnyugtattatok! Nálunk csak egy 2 órás útról lenne szó, úgyhogy remélhetőleg akkor nem lesz baj.
2009. nov. 16. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!