Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Örülnél velem? Jó volna...

Örülnél velem? Jó volna másokkal is megosztani.

Figyelt kérdés

Ma van a harmadik reggel, hogy ott a második csíkocska! Kezdem elhinni, hogy ez velem történik :)))

Ki jár hasonló cipőben? ;)

2013. okt. 25. 18:31
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
De jó, hogy ilyen sokan vagyunk! :) Még az a kérdés, a családban mikor mondjuk el? Ti hogy voltatok vele?
2013. okt. 25. 19:56
 12/21 anonim ***** válasza:
Szia,mi a párommal 6 hónapig próbálkoztunk,és a hetedik hónapban sikerült a pici,egy örökké valóságnak tünt,pedig mindenki azt mondta,hogy szerencsések vagyunk,hogy ilyen hamar sikerült.A nemvárt napjától teszteltem folyamatosan minden nap,de csak két hét múlva lett az első pozitív teszt,már elvoltam keseredve,hogy nem sikerült,de akkor jött a pozi teszt,elmentem az orvoshoz,és ő meg közölte,hogy nem lát semmit az ultrahangon,gondolhatod,egy világ szakadt bennem össze,és egész nap csak sírni tudtam,de úgy,hogy megvigasztalni sem tudtak,de aztán még két hétig nem jött meg és már volt négy erős pozi tesztem is és vissza mentem a dokihoz,és akkor meg már közölte a jó hírt,hogy 8 hetes kismama vagyok a baba méretei alapján,innentől kezdve,határtalan boldogság fogott el minket a párommal együtt és ez azóta is tart.Ma már 12hetes és 5napos kismama vagyok,és a 12 hetes ultrahangon is minden rendben volt,normálisan fejlődik,és hálistennek nem is beteg.Amint kiderült,hogy babát várok rögtön elmondtam mindenkinek,mert nem tudtam magamban tartani,olyan boldog voltam és vagyok is folyamatosan,a vigyort nem lehet levenni az arcomról.A világ legszebb és legjobb érzése,mikor megtudod,hogy babát vársz és egészséges. :) Boldog baba várást kívánok neked is meg mindenkinek. :)
2013. okt. 25. 20:28
 13/21 anonim ***** válasza:
8-as vagyok, mi is elmondtuk egyből mindenkinek, mert én sem bírtam magamban tartani, és olyan jó érzés, hogy mindenki velünk örült/örül. :-D
2013. okt. 25. 20:32
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek is! Azt hiszem, mi sem tartjuk meg sokáig a titkot :)))
2013. okt. 25. 21:51
 15/21 anonim ***** válasza:
Szia, az első vagyok. Igen, nemcsak számoltuk a 18-at, de meg is van még mind a 18. Nekem azt mondták, hogy nagyon nehéz lesz teherbeesnem, húú meg jajj, meg kitartás, meg talán évek, meg stb. stb. és első hónapban, 2-3 hét szabad szerelmeskedés után, mensi előtt néhány nappal már ott volt a második csík, hát gondolhatod, hogy nem hittem a szememnek :) Aztán mire időpontot kaptunk a dokihoz, minden nap leellenőriztük, hogy tuti nem tűnt -e el, és nem! :) Csináltunk vagy 10féle tesztből mintát, mind ugyanazt mutatta, én meg csak néztem és nem hittem el. :))) Az orvosi megerősítés, szívhang után mondtuk el az egész családnak. Barátoknak kicsit később, de nem kötöttük héthez, csak amikor személyesen találkoztunk. :)) Nehéz elhinni, ha csoda történik az emberrel és szerintem ez az :))))
2013. okt. 25. 22:50
 16/21 A kérdező kommentje:
Ez aranyos :)))) Én többet nem pisilek, csak reménykedek, bár a teszteket én is elraktam :)
2013. okt. 26. 09:20
 17/21 anonim ***** válasza:

Szia! Gratulálok! Ez mindig jó hír, és persze hogy örülök veled, mert hála istennek neked sikerült!!!

Én is szeretnék már ebbe a táborba tartozni, de január óta csak a negatív teszteket gyártom...már azzal lehetne tapétázni, annyi van....

De nem adom fel!!!

Remélem előbb utóbb Én is örülhetek két csíknak!!!

Még egyszer gratulálok!!!!!!!!!!!!!

2013. okt. 26. 10:11
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekünk az 5. hónapban sikerült a baba alig hittem el mert előtte pont nagyon beteg voltam, láz stb. Élvezem a kismamaságot:D Én is teszteltem vagy 5öt nemvárt napjától erős pozi volt :) Kedden megyünk 31 hetes UH-ra! Boldog babavárást mindenkinek! :)
2013. okt. 26. 12:03
 19/21 A kérdező kommentje:

Biztos Neked is sikerülni fog egyszer, bár tudom, milyen ez a gyötrő várakozás, az, hogy selejtnek érzi az ember magát stb.

Nálunk a férjem mindig mondta, hogy nem "tudományosan" kell együtt lenni, mint ahogy én képzeltem, hogy ovuteszt meg középidő meg kutyafüle, én meg legyintettem, hogy persze, te férfiként pont tudod... aztán rájöttem, hogy abszolút neki volt igaza, mert oylan szinten el van tolódva a peteérésem, hogy az iszony, mikor én gondoltam, már réges-rég nem voltam termékeny. Hát ezért sem sikerülhetett nekem sokáig.

Ezt csak tanácsként mondom, mert mindannyian márképp működünk.

A családomban is van, aki éveket várt rá, és mára kettő is van neki, tehát tényleg nem szabad feladni Lányok!!! :)

2013. okt. 26. 14:29
 20/21 anonim ***** válasza:

Gratulálok!:)))és persze,h örülünk veled!:)

23hkm

2013. okt. 26. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!