Örülnél velem? Jó volna másokkal is megosztani.
Ma van a harmadik reggel, hogy ott a második csíkocska! Kezdem elhinni, hogy ez velem történik :)))
Ki jár hasonló cipőben? ;)
Szia! Gratulálok! Ez mindig jó hír, és persze hogy örülök veled, mert hála istennek neked sikerült!!!
Én is szeretnék már ebbe a táborba tartozni, de január óta csak a negatív teszteket gyártom...már azzal lehetne tapétázni, annyi van....
De nem adom fel!!!
Remélem előbb utóbb Én is örülhetek két csíknak!!!
Még egyszer gratulálok!!!!!!!!!!!!!
Biztos Neked is sikerülni fog egyszer, bár tudom, milyen ez a gyötrő várakozás, az, hogy selejtnek érzi az ember magát stb.
Nálunk a férjem mindig mondta, hogy nem "tudományosan" kell együtt lenni, mint ahogy én képzeltem, hogy ovuteszt meg középidő meg kutyafüle, én meg legyintettem, hogy persze, te férfiként pont tudod... aztán rájöttem, hogy abszolút neki volt igaza, mert oylan szinten el van tolódva a peteérésem, hogy az iszony, mikor én gondoltam, már réges-rég nem voltam termékeny. Hát ezért sem sikerülhetett nekem sokáig.
Ezt csak tanácsként mondom, mert mindannyian márképp működünk.
A családomban is van, aki éveket várt rá, és mára kettő is van neki, tehát tényleg nem szabad feladni Lányok!!! :)
Gratulálok!:)))és persze,h örülünk veled!:)
23hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!