Örülnél velem? Jó volna másokkal is megosztani.
Ma van a harmadik reggel, hogy ott a második csíkocska! Kezdem elhinni, hogy ez velem történik :)))
Ki jár hasonló cipőben? ;)
Mi csak 6 hónapig próbálkoztunk a gyógyszer abbahagyása után, de örökkévalóságnak tűnt.
Nagyon örültem a pozityv tesztnek!
Neked jó egészséget, boldog babavárást kívánok. Vigyázz magadra, egyél egészségesen, mozogj sokat! (Persze nem súlyzózásra, meg hasizomgyakorlatra gondolok!) :)))
13+5 hkm
Nyugodtan hidd el, én is alig akartam elhinni, hogy sikerült, de azt hiszem minden kismama egyetért velem, ha azt írom, hogy leírhatatlan, felejthetetlen, és a világon a legboldogabb, legjobb érzés :-D
Gratulálok neked
19+2 hkm
Gratulálok Kismama!
én 6 vagy 8 tesztet csináltam,igaz ,azért is mert hormont szedtem és néztem,hogy erősödik-e a második csík,de szépen erősödött 2 naponta,nagyon jó volt látni,főleg mikor már egyforma erős volt mindkét csík!napokig ezeket nézegettem és most is megvannak,eltettem őket,még most is hihetetlen hogy kismama vagyok és már érzem a babám mozgását!Ez egy csoda! :) Élvezd ki !
Nagyon boldog babavárást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!