Szülés előtt állok és nagyon náthás vagyok, mit tegyek?
Már bármikor szűlhetek és egész héten beteg vagyok, fáj a torkom és folyik az orrom. Nem szedek semmit. Mivel próbálkozzak, hogy kapjak levegőt? nem vagyok lázas, nem köhögök, de mikor fújom az orrom, fáj a hasam.
kedden voltam az orvosomnál, már nem akarom hivogatni.
Köszönöm.
Kedves kérdező mintha magamat látnám 1 éve. Ugyan így voltam kiírt időpont előtt nagyon csúnyán megfáztam folyt az orrom, lázas voltam ne is soroljam tovább rettentően féltem, hogy így hogyan szülök majd. Aztán anyukám vett nekem gyógyszertárban szárított hársfát és főzött nekem teát belőle és kammilla fölött inhaláltam . Képzeld 3 nap alatt helyre jöttem igaz még majd 1 hétre rá szültem mert a fiacskám lustálkodott még 1 kicsit de lényeg, hogy ez engem nagyon helyrehozott akkor. És az úta ha megfázok rendszerint ezt iszok és mindig helyrehoz. Mindenki más de 1 próbát megér és csak pár 100 ft. Viszont ha nem használ szerintem ha megiszol pl 2 neocitránt vagy valami más italport akkor nem lesz baja a babának. Magas lázra pedig van 1 lázcsillapító PARAMAX Rapid a neve azt lehet terhesen és soptatás alatt is beszedni nekem ezt a gyógyszertárban adták és levitte a lázam. Remélem tudtam segíteni minden jót , jobbulást és könnyű szülést neked.
1 éves kispasi édesanyja :)
Köszönöm a tanácsokat. Fokhagymát, hagymát, citromot fogyasztok rendesen a héten, meg savanyú káposztát (úgy tudom abban is sok a C vitamin).
Már orrcseppet is elkezdtem használni, mert már a fejem fájt a tohadt orromtól.
Hársfateát szabad terhesen? Mert van itthol.
Egyébként is úgy szokott lenni, hogy ha szedek valamit, ha nem, akkor is 7 napig tart, és nálam már 4-5 napja tart.
2/4-es vagyok én mint mondtam haszáltam hársfa teát én úgy tudom szabad de érdeklődj utánna ha nem bízol , kérdezs a védőnőt. :) Én mézzel ittam és segített . Azért nem mindegy , hogy gyógyszerezel vagy gyógynövény teát iszol :) ez biztosan nem árt a babának . Én pedig ilyen mindent túlaggódós voltam mindentől féltem ,hogy baja lesz a babának . Szerintem próbáld meg :)
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!