39 hees vagyok és náthás lettem mivel kurajam magam, illetve mi van akkor ha beindul a szülés? Nem baj ilyenkor?
Figyelt kérdés
vagy csak a laz a baj?2010. szept. 1. 14:08
1/6 anonim válasza:
Csak a láz.Egyébként mézes tea, ha köhögsz lándzsás útifű szirup.Paracetamol tartalmú gyógyszert sem szedhetsz már.Ha rosszul érzed magad, azonnal orvos.
2/6 anonim válasza:
Én is azokat ajánlom, amiket az 1. válaszoló is írt.
Barátnőmnek elfolyt a víze, a sok orrfújástól megrepedt a burok, de ős is már 39 hetes volt, így nem volt már semmi gond.
3/6 anonim válasza:
Én is úgy jártam, hogy a szülésre kiírt héten lettem náthás. Én is kínlódtam, de nem enyhült. Féltem, hogy hogy fogok így szülni. A doki meg a védőnő is állította, hogy nyugodtan szedjek gyógyszert a Semicilin nem árt. Végül elkezdtem szedni. De a babám kiütésekkel született, azóta is kínlódunk, mindenre allergiás. Állítják, hogy nem volt köze a Semicilinhez, de ki tudja? Utólag nagyon-nagyon megbántam.
Próbáld ki a népi gyógymódokat. Ha nem jön be, akkor is nyugi, a szülés alatt kiizzadod. Ott nem fog feltűnni, hogy náthás vagy.
4/6 anonim válasza:
ha lázas vagy akkor vegyél be nyugodtan gyógyszert,én terhhesen rubophent szedtem ha volt lázam mert azt szabad.egyébként ha baj,ha nem ha megindul a szülés nem tudsz mit tenni.azt visszatartani nem lehet csak azért mert náthás vagy.sok gyógyulást és könnyű szülést kívánok.
5/6 anonim válasza:
Lányok!Az utolsó három hónapban TILOS minden paracetamol tartalmú lázcsillapító.
6/6 anonim válasza:
Én voltam 3 napig lázas a 37. héten és algopyrint és augmentint kellett szednem (mást nem szabadott).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!