Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egesz nap nem múló derékfájdal...

Egesz nap nem múló derékfájdalom, mi lehet? 31 hetes

Figyelt kérdés

Magnerotot vettem már be ma 2x1-et, fekve sem múlik a derék- és alhasi fájdalom. Sehogy nem jo. Nyűgös, ingerült vagyok. Vasat is szedek.

Jósló lehet? Ilyennel voltam kb 3 hete kórházban. Ugye nincs baj?

2013. okt. 24. 14:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát próbálom beleképzelni magam a helyzetbe, és arra jutottam, hogy ezt nem lehet más helyett megítélni, mert el tudom képzelni a magam számára a leírt érzéseket úgy is hogy "normális kategóriába" esik, meg úgy is, hogy aggódnék.

Jóslónak mondjuk biztosan nem mondanám.

Az én orvosom azt mondja, hogy bármilyen "menstruációs jellegű érzés/fájdalom" normális lehet egész terhesség ideje alatt, ami "veszélyes", az az erős görcs, tehát ha kiegyenesedni sem bírsz, a vérzés illetve a csillapíthatatlan magas láz.

Hát ez éppen egyik eset sem. Viszont ha aggódsz és van egy olyan belső érzeted, hogy "itt valami nem oké", akkor mindenképp nézesd meg magad, már csak a biztonság kedvéért is, hogy megnyugodj.

Nekem egyik terhességem alatt olyan görcsöm volt, hogy nem tudtam kiegyenesedni, szinte megmozdulni a fájdalomtól, de zárt maradtam, azt mondták, hogy pihenjek és ennyi (csak azért nem fektettek be, mert otthon volt a két kicsi gyerekem, de lelkemre kötötték, hogy "kötelező a pihenés"). És nem lett semmi gond ebből.

Szóval gondold át, hogy mi a megnyugtató, és aszerint menj dokihoz, addig meg pihenj.

Legjobbakat!

2013. okt. 24. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!