Ma elment a nyákdugó, de egész nap nyálkás véres valamim van mi ez? Tágulálos vérzés?
Délelőtt voltam a kórházban, és momdtam is. A dokim azt momdta, hogy tágulásos... Na de még mimdig!??? Véres bocsi...takonyszerű valami jön nem kevés..mi lehet ez????
Fájásaim vannak. Nem rendszeresek. 8-15 perc
De a nyákdugót annyira kizártnak tartom, mert rengeteg jön.
De ha meg nem az, akkor meg fogalmam sincsen mi az. De ma megvizsgáltak, gondolom ha kóros lett volna akkor mondják.
a nyákdugó jó sokáig tart... nekem kedden kezdődött, minden wc papír használatnál láttam, szerdán a nőgyógyi vizsgálat során az orvosnak is kijutott belőle. (csüt. hajnali 4-től kezdődtek a 20 perces fájások, csüt. délre meglett a baba)
mérd a mobilod stopperével a fájás közöket... eleinte rendszertelenek a fájások, aztán rendeződnek, ha tudsz, feküdj le aludni.
ha sokat járnál wc-re, akkor tuti az ügy, tisztulsz (nem kell beöntés) :) szóval akkor kezdhetsz örülni és izgulni :)
könnyű szülést kívánok! :)
Az állagából ítélve tuti nyákdugó. Nekem hétfői napon kezdett elmenni és pénteki napon szültem, addig jött folyamatosan, nagy adagokban, ennél undorítóbb dolgot nem nagyon láttam még :D
Egyébként mikor felkerültem a szülőszobára, akkor már tágulásos vérzésem volt, és az nem ilyen állagú már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!