32. hét körül járó kismamák hogy vagytok?
Fiút vagy lányt vártok? Neve megvan már?
Várjátok a szülést? Én nagyon, az első fiammal türelmes voltam a végéig (pont a kiírt napon született), de most úgy érzem, hogy ez a maradék 8 hét sosem fog eltelni.
Szia Sorstárs!
Mi újság? hogy vagy? Lassan kedd és mindketten belelépünk a 35. hétbe! Alig várom már.
A mosás-vasalást már megcsináltam, mert egy hároméves mellett nem tudom kiszámítani, hogy mikor mire lesz idő. :) Már csak a matracot az ágyába és a bébihordó huzatát kell kimosni.
Még lázmérőt és orrszi-porszit akarok venni, szeretném ha mindkét gyereknek volna sajátja.
Egyébként minden oké, csak az éjszakai pisilés kerget az őrületbe. De már nincs sok vissza.
Kedden megyek vizsgálatra plusz ultrahangra, majd megírom mit mondott a doki.
Ja, és képzeld, igaz, hogy kis túlsúllyal kezdtem, de nem híztam semmit. :) Tegnap voltam védőnőnél, és még mindig 0 kg-ot mutat a mérleg. Karcsúbb leszek, mint terhesség előtt.
Szia!
A babával és velem minden rendben, ha minden jól megy, vasárnap (15-én) megindítja a dokim a szülést.
Egyébként nagyon rosszul vagyok, képzeld, Anyukámról most derült ki, hogy tüdőrákos, és olyan gyorsan romlik az állapota, hogy lehet, hogy már a pici születését sem tudja megvárni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!