Januarra kiirt kismamak, hogy vagytok? Hogy alltok a vasarlasal? Fiut vagy kislanyt vartok?
Kislany szinten:)
Rucik,cumi,cumisuveg,polyak,hordozo,takaro,pledek...ilyesmik vannak.
Kisagy keszul,felujitunk egy regit,egyedire:)
Babakocsit kineztuk mar jo ideje,de azt meg nem vettuk meg.
Van meg idonk:)
3-as vagyok.
Nem alszom jol sajnos.
Viszont a szoptatosparnat a parom hasznalja alvashoz:)
Egyedi kisagy, az szerintem szuper lesz :)
Legalabb a szoptatos parnanak hasznat veszi valaki:)
Es tenyleg meg van rengeteg ido, kar, hogy meg nem tartunk ott.
Hát sajnos nem vagyunk jól :( beteg voltam, lázas is, meg a hasam is ment.
Alvásommal nem volna gond, ha a babától plusz a derekamtól tudnék aludni, ugyanis iszonyatosan fáj a derekam is.
Fiúcska lesz.
Hát a vásárlással!Mi még sehogy! Csak egy pár db ruha van. Apósommal élünk és sajnos ő nem engedi meg hogy megvegyünk előre valamit is, ő csak szülés előtt egy két héttel akarja, és a párom nagyon ráhallgat, de anyumék azt mondták, hogy majd ők megveszik nekünk is úgy mint a többi unokájuknak is, mert náluk ez a szokás, hogy a kezdő csomagot azt ők vegyék meg. Bár nekem egyik sem jó, de majd a vége felé meg lesz minden, mert azt már nem hagyom!
Te kedves kérdező veletek mi a helyzet?
Mi kulfoldon elunk es nagyon draga minden,ezert jo reg elkezdtem a vasarolgatast.
Meg a babakocsit es a gyogyszertarbol ami fog kelleni, van hatra.
Az alvas nekem is nehez, neha a hasam, neha a hatam es ordugulas miatt.
Na nem baj majd elmulik.
Kinek hanyadik baba?
Sziasztok!
Mi január 20-ára vagyunk kiírva, első baba, kisfiunk lesz, Gergő :)
Én teljesen jól vagyok, végig semmi bajom nem volt, remélem, hogy ez így is fog maradni még sokáig, mert november végéig mindenképp szeretnék dolgozni! :)
Ruhából nagyon sokat vettünk már, van babakocsink, és a szoptatáshoz szükséges minden kellékünk is megvan.
Kiságyat, és még néhány dolgot (pelenkázó, stb) pedig fogunk kapni a most 2 éves unokatesótól, mivel ő pont most növi ki ezeket a dolgokat.
A szobájához is megvan minden, (szalagparketta, festék) de azt még nem csináltuk meg, valamelyik hétvégére tervezzük mostanában!
Nagyon boldog babavárást nektek!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!