Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 4-én voltunk együtt,...

Ha 4-én voltunk együtt, rögtön a menszesz után, akkor is ki kell várnom még ezt a pár napot a teszteléssel vagy már kimutatható a terhesség?

Figyelt kérdés
Szóval remélem érthető, hó végén menstruáltam, 3-án ért véget, 4-én voltunk együtt, vannak tüneteim, meg elég biztos vagyok benne, hogy babás vagyok, tesztelhetek már, vagy még várjam ki ezt a hetet?
2013. okt. 23. 19:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
46%
Még ha le is pontoztam volna őket akkor se lenne elég az én egy darab lepontozásom ahhoz, hogy 50% megbízható legyen a válaszuk. Amúgy meg hagy pontozzak ahogy nekem tetszik, nem hülyeséget mondtam még is lepontoztak. 2 évet vártunk a babára tudom az egész peteérés minden mozzanatát. Nem azt mondtam, hogy nem lehetsz kivétel, de ritka mint a fehér holló, de kívánom, hogy te légy a kivétel. Csak érdekes, hogy itt hemzsegnek az ilyen kivételes emberek, de az utcán egyel sem találkozni. A sperma egyébként maximum 3 napig képes a méhben és a petevezetékben életben maradni, erre is csak akkor képes amikor ovulációra készül a női szervezet mert akkor megfelelő a méh ph-ja a sperma életben maradásához. Ovuláció pedig a következő vérzésed előtt pontosan 14 nappal van általában. Ha 28 napos a ciklusod akkor a 14 napon, ha 21 napos a ciklusod akkor lehet a 7. napon az ovud, de ez esetben elképzelhető, hogy a petesejt ugyan kilökődik, de nem tudod kellően megérni és nem tud emiatt megtermékenyülni.
2013. okt. 23. 20:41
 12/12 anonim ***** válasza:
52%

Mint az elso valaszomba en is kifejtettem h nem biztos a dolog. Mivel van egy pozo tesztje vagyis volt, ezert irtam h valoszinuleg baba van a dologban. De nem baj neked ez nem hasznos oke elhiszem nem is neked szantam a valaszomat. A masik meg h te pont 2 evet vartal a babara megint egyeni dolog. Azert az ember java resze nem var ennyit. Ennyi erovel en is mondhatnam h az eletben senkivel nem talalkoztam olyannal aki ennyit vart volna ra mert mindenkinek ha nem is elsore de fel even belul jott a baba es sok ismerosomnek elsore ossze is jott, megse mondom h huuuu de ritka es kiveteles az ami veeld volt. Vagy csak irigykedes? Nem ertelek most miert kell a veszekedest szitanod. Normalisan elbeszelgettem a kerdezovel a dologrol es irtam az en peldamat h nekem mikor sikerult teherbeesnem. De ha nagyon kivancsi avgy ram meglatogathatsz szivesen vendegul latlak es bemutatom a lanyomat is. :-)

Meg annyit h biztosra elhidd a sztorimat. Mi is 4 honapig mindig kozepidoben probalkoztunk. Aztan egy alkalommal a nemvart napja elott voltunk rgyutt es utana ugy adodott h nem tudtunk egyutt lenni ezt a tesztem is bizonyitotta de meg a szules datuma is. Hiszen a kiirt idopont elott szultem 2 hettel es teljesen normalis meretekkel szuletett a lanyom. Orvosom is igazolta minden egyes uh-val h valoban angyobb a baba. Ja es az egyuttlet utan masnap megjott a nemvartam igaz csak barnazas es kicsi ver volt csak. Szoval pontozgass nyugodtan nem erdekel ez a resze ennek az oldalnak egyaltalan es nem is miattad vagyok most itt. Sajnalom h ilyenekert jarsz ide h belekothess vkibe. Tovabbi szep estet.

Kedves kerdezo ahogy irtad h csinalsz majd tesztet utana majd azert jelezd ha van eredmenyed. :-). Sok sikert. :-)

2013. okt. 23. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!