Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 4-én voltunk együtt,...

Ha 4-én voltunk együtt, rögtön a menszesz után, akkor is ki kell várnom még ezt a pár napot a teszteléssel vagy már kimutatható a terhesség?

Figyelt kérdés
Szóval remélem érthető, hó végén menstruáltam, 3-án ért véget, 4-én voltunk együtt, vannak tüneteim, meg elég biztos vagyok benne, hogy babás vagyok, tesztelhetek már, vagy még várjam ki ezt a hetet?
2013. okt. 23. 19:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem mar reggeli elso pisibol csinalhatsz tesztet mivel nem kozepidoben voltatok egyutt. De a tunetek lehetnek csak bekepzeltek is. Ne eld bele nagyon magad merz csak egyszer voltatok egyutt es az se kozepidoben volt. Ne vedd sertesnek tenyleg csak joindulatbol irtam h ne keseredj el ha megse jott volna ossze,
2013. okt. 23. 19:54
 2/12 A kérdező kommentje:
Többször voltunk együtt, csak tudom, hogy a 4-eiből lehet a kicsi. Azért köszönöm a válaszod! Egyébként biztos voltam benne, hogy nem várok kisbabát, de 2 hétre rá, hogy együtt voltunk, pecsételő vérzésem és rózsaszín folyásom volt, amit én betudtam a beágyazódásnak, utána 3-4 napig szurkált a hasam alja, ez nagyjából hétfőn ért véget és ma van szerda. Ma reggel teszteltem, pozi lett, de pár óra múlva eltűnt róla a második csík....szóval bizonytalan vagyok...:S
2013. okt. 23. 19:58
 3/12 anonim ***** válasza:
52%
Jajj de butus vagy mar ne haragudj h ezt irom....attol h pozot teszteltel es ott volt a ket csik de par ora mulva eltunt nem jelent semmit, olvastad mar mi van irva a dobozra???! X idon belul ne ertekelje a tesztet. Szoval terhes vagy. Csinalj egy masikat reggel es ha megint ki jon a ket csik akkor nincs miert izgulnod. De igy biztosra mondom h ott a baba. :-)
2013. okt. 23. 20:03
 4/12 A kérdező kommentje:
:):):) Köszönöm:)
2013. okt. 23. 20:09
 5/12 anonim ***** válasza:
23%
Teherbe csak abban a 12-24 órában eshetsz amikor ovulációd van. Ovuláció a ciklus közepe felé szokott leni, 28 napos ciklusnál kb. a 14. napon. Hiába vagy együtt a pároddal már a ciklus első napján akkor sem fogsz teherbe esni mert nincs érett petesejt amit a sperma megtermékenyítsen. Nem elég, hogy a párod beléd élvez és már jön is a baba, ha nem csak akkor tudsz megtermékenyülni mikor van érett petesejted+ a párod beléd élvez. A ciklusod nagy részében terméketlen vagy és nagyon pici az esély, hogy teherbe essél. Így működik pl. a hőmérő módszeres védekezés is. Ha valaki ismeri a hőjét és a ciklusát akkor megtudja mondani mikor van ovulációja és akkor kerülik az együtt létet.
2013. okt. 23. 20:15
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Mindenre van esely de sebaj. En pl a menzim elotti napon estem teherbe es 100% h akkor. :-) szoval mindig vannak kivetelek
2013. okt. 23. 20:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy lehetetlen csak, hogy extra kicsi rá az esély. De ha már lepontoztatok akkor azt is hozzáteszem, hogy nagyon nagyon szeretnék "élőben" is találkozni egy olyan emberrel aki így esett teherbe mert se a védőnőm, se az orvosom, se a védőnőm még nem sok ilyen esettel találkozott, de itt a gyakori kérdések tele van ilyen emberekkel, aki mensikor lett terhes (nem baj, hogy a vér kimos mindent és amúgy teljesen rossz ph-t biztosít a spermának), aki fogamzás gátló mellett lett terhes (csak azt elfelejti mondani, hogy egy hétig elfelejtette szedni) stb.
2013. okt. 23. 20:29
 8/12 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy a peteérés a ciklus 7-14 napja felé van, a spermium pedig egy hétig tud várakozni a peteérésre... lehet ez nem túl hivatalos megfogalmazás, de ha ennyire biztos lenne, hogy nem lehetsz terhes, csak abban a bizonyos pár napban, akkor mindenki védekezés nélkül szexelne...
2013. okt. 23. 20:30
 9/12 anonim ***** válasza:
bocs elírtam: orvosom, védőnőm, szülésznőm
2013. okt. 23. 20:31
 10/12 A kérdező kommentje:
Amúgy pont azt nézem, hogy gondolom te pontozod le a többi válaszadómat... oké, hogy ez csak gyakorikerdesek meg nem fontos, de hagyd őket békén lécci. Mindenki véleményének örülök, ez a terhességem tényén úgysem változtat, csak szerettem volna kicsit bizonyosabb lenni. De holnap veszek még tesztet, és pénteken megcsinálom, aztán kiderül, hogy a lehetetlen kategóriában vagyok-e... és szívesen találkozom veled személyesen:D
2013. okt. 23. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!