Kárlek titeket, valaki nyugtasson meg! Elvetélhetek?
Figyelt kérdés
Néhány napja nem érzem mozogni a picit. 17 hetes vagyok,semmi görcs,semmi vérzés. Naponta többször érzem,hogy mintha kinyomná magát,de semmi több. Eddig sem mozgott még tul sokat,csak néha-néha éreztem este,de most semmi. Nagyon félek,hogy valami baj van. Pénteken megyek uh-ra,akkorra kaptam időpontot.2013. okt. 23. 10:35
1/8 anonim válasza:
azért 17 hetesen van aki még nem is érzi egyáltalán mozogni. még annyira kicsi, hogy bárhová 'elbújhat' és ott nem érzed. ha nagyon aggódsz, menj be az ügyeletre.
2/8 anonim válasza:
Próbáld meg megmozgatni. Igyál egy kis kólát, vagy mozgasd meg a pocakot én is ezt csináltam mikor elbizonytalanodtam, de van mikor belustulnak a babák akár front miatt is úgyhogy ne aggódj!
3/8 anonim válasza:
17 hetesen egyáltalán nem baj, ha nem minden nap érzed a babát! Én is hol éreztem, hol nem :-) Volt, hogy három napig semmi nem volt. Amúgy szerintem nem ő nyomja ki magát, hiszen ahhoz picike, hanem keményedik a hasad. Akkor viszont jó ha rádnéz a doki, de nem hinném, hogy gond lenne. Szedjél napi rendszerességgel magnéziumot. Azzal nem árthatsz. A megengedett mennyiség az napi 2000 mg. Minden jót! 23 hkm
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat,párom szerint sincs semmi gond,csak ne aggodja és ne beszéljek be magamnak mindent. Kicsit most megkönnyebbültem,de azért még bennem van a félsz.
2013. okt. 23. 10:44
5/8 anonim válasza:
Ne aggodj !nem lesz semmi baj igaza van az elsonek!meg olyan picuri menj vedonohoz ha nagyon aggodsz nezzetek szivhangot!egyel egy kis csokit vagy igyal colat hatha felporog :)ne aggodj biztos semmi baj :)
6/8 bimbi01 válasza:
Csokit egyel, tenyleg ne aggodj. Ja es magnerot napi 3 x1. Es a szivhallgato is jo buli de csak ha van ideged hozza.
7/8 anonim válasza:
Az otthoni doppler tényleg jó, de csak a 20. hét után ajánlom, mert hiába volt meg, nem találtam vele a baba szívhangját és totál ideg lettem. 20. hét után már könnyen megy :-)
8/8 anonim válasza:
nyugodj meg! nincs semmi baj a babával. 17.héten még nem "kell" minden nap érezned őt. én 16.héttől kezdtem érezni de csak a 20.héttől voltak minden napos határozott mozgások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!