Van félnivalóm? Van 2 benti cicánk, elkaphatom a toxoplazmózist?
Köszi 9-es:) gyakorlatilag ugyanezt írtam az én szavaimmal és lásd a pontozókirálynők beindultak, feldúltak lettek, hogy mekkora hülyeséget írok:)
Sajnos elterjedt tévesen a köztudatban, hogy a cica terhesség idején nem való. Csak utánanézni volt sok ember lusta, hogy mit is jelent ez a fertőzés pontosan és honnan lehet elkapni.
Én jobban félnék megenni egy közepesen átsült bélszínt, mint a benti cicám almát kitakarítani:)
7-es voltam
Igen, utána már láttam, csak akkor még nem olvastam el a válaszokat, csak a cikket tegnap olvastam, és azért linkeltem be :-D
Mint tudjuk ezen az oldalon nagyon sok IQ bajnok nőnemű egyed van, és igencsak szeretnek lepontozni. De ha ez okoz nekik örömet, akkor hajrá :-D Ez nem a mi szegénységi bizonyítványunk
9-es vagyok, engem is lepontoztak, pedig röviden ugyanezt írtam: ne takarítsunk almot, ne csókolgassuk a macskát, amúgy meg imádom, amikor fekszem, odabújnak a macskáim a hasamhoz és dorombolnak. Mondom is a babámnak, hogy itt vannak a cicák, neked dorombolnak.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!