Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van félnivalóm? Van 2 benti...

Van félnivalóm? Van 2 benti cicánk, elkaphatom a toxoplazmózist?

Figyelt kérdés
Van 2 benti cicán és babát szeretnénk a férjemmel. Én kiskorom óta tartok cicát, amióta járni tudok azóta cicákkal vagyok körülvéve. Érdemes elmennem toxoplazmózis vizsgálatra, vagy esélytelen,hogy még nem kaptam el.

2013. okt. 22. 13:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Köszi 9-es:) gyakorlatilag ugyanezt írtam az én szavaimmal és lásd a pontozókirálynők beindultak, feldúltak lettek, hogy mekkora hülyeséget írok:)

Sajnos elterjedt tévesen a köztudatban, hogy a cica terhesség idején nem való. Csak utánanézni volt sok ember lusta, hogy mit is jelent ez a fertőzés pontosan és honnan lehet elkapni.

Én jobban félnék megenni egy közepesen átsült bélszínt, mint a benti cicám almát kitakarítani:)

7-es voltam

2013. okt. 22. 17:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen, utána már láttam, csak akkor még nem olvastam el a válaszokat, csak a cikket tegnap olvastam, és azért linkeltem be :-D

Mint tudjuk ezen az oldalon nagyon sok IQ bajnok nőnemű egyed van, és igencsak szeretnek lepontozni. De ha ez okoz nekik örömet, akkor hajrá :-D Ez nem a mi szegénységi bizonyítványunk

2013. okt. 22. 19:26
 13/13 anonim ***** válasza:

9-es vagyok, engem is lepontoztak, pedig röviden ugyanezt írtam: ne takarítsunk almot, ne csókolgassuk a macskát, amúgy meg imádom, amikor fekszem, odabújnak a macskáim a hasamhoz és dorombolnak. Mondom is a babámnak, hogy itt vannak a cicák, neked dorombolnak.

:)

2013. okt. 23. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!