Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Találok itt olyan kismamát...

Találok itt olyan kismamát aki áprilisra vagy májusra van kiírva?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok?Dolgoztok?Növekszik már a pocakotok?
2013. okt. 21. 20:37
1 2 3
 21/30 Anita0617 válasza:
Sziasztok.Én április 4-re vagyok kiírva.Szerencsére már sokkal ritkábban vanak rosszulléteim.A vérnyomásom szokott kicsit ingadozó lenni.Valamennyire látszik már a pocakom bár én elég vékony vagyok.sajnos hízni még nem híztam.Egyébként én táppénzen vagyok úgyhogy már nem fogok dolgozni.
2013. okt. 22. 13:43
 22/30 anonim ***** válasza:
54%

17# vagyok, ilyen szempontból szerencsém van. A bőröm nem változott, sőt, szebb lett, mert két doboz cigit tettem le - innen csak jó irányba tudott változni :)

Volt két hét masszív hányingerem, róka nem volt, csak napi 10 órás émelygés. A csúcson éjjel is émelyegtem.

Az jobban megvisel, hogy le vagyok tiltva mindenről (cigit ugyanúgy kívánom, hiány nem dohányzom két hónapja, dohányosokat sóvárogva nézem az utcán),főleg a mozgás hiányzik.

Túllennék már rajta :)

2013. okt. 22. 13:50
 23/30 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Olvassa még valaki ezt a kérdést? MOST hogy vagytok? Mekkora a pocak? Kisfiú vagy kislány lesz a baba? Megvettétek már a babacuccokat? Én május 5-re vagyok kiírva, kisfiú (már van egy kisfiam), hatalmas a pocakom, sokszor feszül, még fekve is. A babának csak kiságy kell, kád, pelenka és 1-2 apróság, a ruhákat örökli. Nagyon várom a végét, fárasztó ez a terhesség :)
2014. febr. 20. 15:22
 24/30 anonim ***** válasza:
Végét már én is várom, kezd húzni a súly elég masszívan, estére azért rendesen elfáradok. Van némi remény, hogy előrébb hozzák az időpontot, reménykedem benne :)
2014. febr. 20. 15:56
 25/30 anonim ***** válasza:

Én május 9 ra vagyok kiírva, de nincs még olyan nagy pocakom, viszont szintén sokszor feszül/keményedik.

Nagyjából minden megvan már, majd csak be kell neki rendezni a kis kuckóját.

Ti hogy vagytok vele egy szobában a babával vagy külön?

(kicsi lakásban lakunk, mi a másik szobába terveztük a kiságyat, kb 5 lépés a mi ágyunktól így is, de ide nem tudtuk már bezsúfolni. Sokan megszóltak a családban is, hogy de egy szobában kell aludni a babával és kész.)

2014. febr. 26. 07:59
 26/30 A kérdező kommentje:
Hát sziasztok :) nagyon elrepült az idő.Lassan jön a szülés amitől nagyon parázok.Nagyon de nagyon félek.Nem is a fájdalomtól,inkább attól hogy nem tudom mi vár rám.Mi talán kislányt várunk de nagyon szegyenlos :) nekünk még nagyon sok mindent kell beszereznunk,sajnos olyanok vagyunk hogy mindent az utolsó pillanatban.Amúgy elég jól bírom,csak a hátam nagyon fáj.Veletek mi van?Irjatok :)
2014. febr. 26. 08:01
 27/30 anonim ***** válasza:

Rettentően aktív, sokszor fájdalmasan, úgyhogy én olyan szempontból várom a szülést, hogy testen kívüli élményként már jobban örülnék a kölyöknek.

Orvosilag nagyrészt rendben minden - enyhe cukor befigyelt, de diétára nagyon jól reagál, én meg legalább nem hízok.

A szüléstől kissé tartok, de inkább leszarom üzemmódban várom. A stressztől biztos rosszabb lesz, így meg remélhetőleg majd olyan gyorsan zajlik minden, hogy nem lesz időm megfelelő mértékűre parázni magam.

2014. febr. 26. 08:36
 28/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok, ápr. 28 :)

A pocakom szerintem nem vészes, mások szerint hatalmas :D Tünetek nem nagyon vannak, a derekam fáj (isiász), és sajnos ez kisugárzik a lábaimba is, de teljesen elviselhető.

Jelenleg itthonról dolgozom még, és ez így kifejezetten jól is esik.

A szüléstől nem nagyon félek - bár első gyerek -, inkább attól, ami utána jön :D

Most kezdjük megvenni a holmikat, a babakocsit megrendeltük, ruhácskák is vannak, a bútort csak kinéztük, mert épp felújítunk, úgyhogy az lesz a legutolsó. Sok mindent kapunk is.

Kislányt várok egyébként, nagyon jó gyerek, egyáltalán nem okoz fájdalmat, nem rugdos agyon :)

A bőröm viszont borzalmasan néz ki, tele vagyok csíkokkal, kiütésekkel, hámló foltokkal is :(

2014. febr. 26. 09:04
 29/30 anonim ***** válasza:
23 vagyok, ne félj a szüléstől. lehet hogy csak úgy kipattan belőled a baba :) Én már szültem, nehéz szülés volt (nem csak szerintem :) ), de NAGYON megérte :) Ja és rögtön szülés után már kezdtem is elfelejteni az egészet :) A terhesség sokkal-sokkal nehezebb. Én csak annyiban tartok a szüléstől hogy nehogy császár legyen, ha hüvelyi szülés lesz akkor meg az előzőnél csakis jobb lehet, így attól nem félek. Jövő héten megvesszük ami még hiányzik, és tudom hogy kicsit még korai, de a kórházi pakkot már bepakoltam, hátha valami miatt be kell feküdnöm (vannak erre utaló jelek sajnos, de azért jó lenne megúszni). De várom hogy megszülessen :) Biztos olyan aranyos lesz mint a bátyja :)) Apás szülést terveztek? Nálunk előzőleg is nagyon jó volt hogy bent volt a férjem, így most is szeretném ha velem lenne végig.
2014. febr. 26. 09:06
 30/30 anonim válasza:
sziasztok! én is ápr. 28-ra vagyok kiírva, és szintén kislány. első baba, már nagyon várom a szülést, szerencsére egyáltalán nem félek tőle.
2014. febr. 26. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!