Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért kell a kismamát mindig...

Miért kell a kismamát mindig megrémiszteni?

Figyelt kérdés
Ha feltesz itt egy kèrdèst pl:. terh.diabèteszes lett(nem tul magas cukorèrtèkkel),lehet a babának baja,vagy pl.picit alacsonyabb a pajzsmirigy èrtèke(hangsújozom...picit alacsonyabb) vagy nem mozog sűrűn a baba ès mèg ezernyi kèrdèst sorolhatnèk!Mièrt van mindig 1-2 olyan okos ember aki elrèmiszti azzal hogy a lehető legrosszabb dolgot hozza fel pèldának?!?!? (pl.meghalt a magzat)Mert az ő barátnőjènek az anyjának a nővèrènek a gyerekènek a lánya pont így járt!!!!!!!A kèrdező nem èppen erre kiváncsi,hiszen aggòdik nem kell mèg a szívèt is megállitani szegènynek!!!!
2013. jún. 30. 18:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%

Ne viccelj már! Ha valaki itt feltesz egy kérdést, akkor gondolom őszinte válaszokat vár! Ha valakinek rossz tapasztalata van, azt azért írja le, hogy segítsen a kérdezőnek. Ha valaki csak azért ír ide, hogy megnyugtassa magát, akkor felesleges kérdezni!

Amúgy meg nem itt kellene komoly dolgokra valaszt várni, hanem az orvostól. Volt már itt olyan, aki kérdezett valamit, jól megijesztettek, hogy baj lehet, ennek hatására bement az ügyeletre, és így megmentették a terhességét. Szóval ne akadj ki, hanemörülj, hogy veszik a faradtságot és válaszolnak.

2013. jún. 30. 18:12
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Én soha nem írok ilyent de ha aggódik forduljon orvoshoz. Ne itt várja a laikus anyukák véleményét. Mondjuk azzal sem értek egyet, hogy csak a jót kellene írni, hisz mi értelme annak.
2013. jún. 30. 18:13
 3/14 anonim ***** válasza:
65%

Én nem szoktam rémisztgeni. De úgy gondolom, aki ide feljön, feltesz egy kérdést, az tudjon szelektálni. Itt nem lehet gyógyítani, csak véleményeket, ötleteket, tanácsokat lehet adni/kapni.

Tudni kell kiszűrni az infókat.

2013. jún. 30. 18:22
 4/14 anonim ***** válasza:
44%
Az ismerőseink körében az AFP eredménye 70-80%-ban rossz érték jött ki. Egyiknek sem lett semmi baja. A hülye anyukák azonban futószalagon mennek abortuszra egy-egy ilyen rossz érték után.
2013. jún. 30. 18:22
 5/14 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem sem valódi segítség, ha nem az igazat írod. Nem kell paráztatni, DE félrevezetni sem senkit, hogy áááá, biztos nem lesz baj. Van, akinél volt baj, van akinél nem volt. Nem vagyunk egyformák.

De az is igaz, hogy inkább a dokitól kéne komolyabb dolgokat kérdezgetni, itt max. tapasztalatokat cserélni kellene.

2013. jún. 30. 18:25
 6/14 A kérdező kommentje:
Èn nem azt mondom hogy csak pozitìv dolgokat irjanak,de kissè tulzonak èrzem azt hogy nem a saját tapasztalatát irja le sok ember hanem a 66.ismerősèjèt!A másik pedig az hogy tapasztalatokra kíváncsi a kèrdező,hiába volt ő orvosnál (mert nyilván elmegy nem hü@e hogy itt kèrdezősködik csak)ki hogy èlte meg,hogy zajlott nála a dolog stb.Nem rèmtörtènetekre kiváncsi!!!!
2013. jún. 30. 18:26
 7/14 anonim ***** válasza:
42%

1-es vagyok. Ha nem rémtörténetekre kíváncsi, hanem csupa jó dologra, akkor nem jó fórumon van. Hiszed vagy sem, de aki rémtörténetet mond el, az általában segítő szándékkal teszi.

Nem értem, hogy ezen miért kell kiakadni?

2013. jún. 30. 18:34
 8/14 anonim ***** válasza:
65%
Agybajt kapok az olyan kérdésektől,hogy "tegnap óta nem mozog a babám,miért,kérlek nyugtassatok meg"?Hogy nyugtassam meg?Miért kéne azt írjam,hogy "jaj,ne ijedj meg,biztos csak lusta." Laikusként ilyenkor azt tanácsolom,hogy menjen orvoshoz.Persze nem mondom én is láttam olyan esetet,hogy feleslegesen rémisztgetik a kérdezőt,de olyan sok felelőtlen anyuka/kismama kérdését olvastam itt már,hogy van,hogy szóhoz sem jutok."30 hetesen erősen vérzek,mit csináljak?" "Elfolyt a magzatvizem 2 órája,most akkor menjek kórházba"? Röhej...
2013. jún. 30. 18:37
 9/14 anonim ***** válasza:
38%

Nekünk az jött ki, hogy kb. 1%, hogy Down-kóros lesz a baba, a doki már küldött is továű, hogy a vizsgálatokra, felajánlotta az abortuszt is.

A magzatvíz mintavételes vizsgálat rizikója, vagyis hogy a vizsgálat közben sérül meg az amúgy egészséges baba, 2%.

Tehát a doki azt akarta, hogy vessük alá magunkat egy vizsgálatnak, amelyben 2% az esély, hogy megsérül a baba, azért, mert van 1% esély a Down-kórra. Mi nem mentünk bele. Nem is volt semmi baj!

Szörnyű, hogy a kismamák futószalagon mennek abortuszra. Már ha ezeket kismamáknak lehet nevezni...

2013. jún. 30. 18:39
 10/14 anonim ***** válasza:

én meg azt nem értem h miért IDE írja ki a kérdést laikus embereknek ahelyett h a védőnőhöz vagy orvoshoz fordulna inkább a kérdéseivel .......

és még azt sem értem h miért kell versenyt csinálni a gyerekvállasából szinte olyan mértékű teljesítmény kényszert olvasok ki h eláll az eszem

tiszta stresszes lett a gyerektervezés

pedig a kicsi csak 2.5 éves ...

2013. jún. 30. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!