Miért kell a kismamát mindig megrémiszteni?
A negatív válasz is válasz.
De ha a gyakori kérdések válaszolóiból állítanának fel az orvosok statisztikát, a terhességek 80%a vetéléssel végződne.
Úgy gondolom, mindenki azt hiszi el amit akar,én tisztában cagyok mindennel, ezért szelektálom a feltett kérdésre a válaszokat.
Sőt, gondoljatok bele... Hány olyan nő/lány vsn, akinek nem is volt terhessége, és még a körében sem volt probléma... De épp olyan kedve van, hogy sztorikat kreál és úgy ossza az észt.
Ne higgyjétek, hogy csak KAMU KÉRDÉS van, ugyanannyi KAMU VÁLASZ is.
Bocsi a nagy betűkért:)
27+2hkm
Miért is baj, ha leírom, ha leírom, hogy van kettő valódi ismerősöm, akiknél csak az volt a feltűnő, hogy nem mozog a baba, mivel a kicsi közben meghalt? Tudod mit? Örülök, hogy nem velem esett meg.
Abból az egyiküknek ikrei lettek volna és későn vették észre, mivel a másik mozgott rendesen. Amúgy aki megmaradt, az súlyos fogyatékos lett, mert a testvére már kezdett bomlani.
ILYEN IS VAN! És igen, néha akarom, hogy tudják, hogy a terhesség nem rózsaszín habos cukormázas 9 hónap! Ha nem mozog, akkor menjen orvoshoz!
De én is átéltem már 26 hetes szülésbeindulást, tehát hidd el, hogy aki arra panaszkodik, hogy 26 hetesen fájásai vannak, azt NEM SZABAD elintézni azzal, hogy nyugi, meg nem lesz semmi baj. De lesz baj, ha nem hozod rá a szívbajt és nem megy azonnal orvoshoz!
Sajnos sok olyan tutyimutyi nő van, aki másoktól várja a megoldást, mert önmagától képtelen rájönni a helyes megoldásra és nekik muszáj őszintének lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!