Kinek hány cm a pocakja 17 hetesen?
Szió! Szerintem ne így viszonyítsd a dolgot, hanem hogy a babád mekkora. Nem mindenkinek egyformán nő a pocakja:) Voltál ill. mégy 18 hetesen UH-ra ott adnak meg adatokat a babó méretéről. Aztán leírod, meg a többiek is. Szerintem így egyszerűbb:)
Boldog baba várást:)
20 hkm
Én is a 17. héten vagyok és az enyém 87 cm.
Voltál mostanában uh-n, ha igen mekkora volt a babád? Én csak 10 nap múlva megyek és utoljára 12 hetesen voltam. Nagyon nehéz kivárni!
Mikorra vagy kiírva?
Én is április 24-re vagyok kiírva. :)
Én 23-án megyek uh-ra egészen pontosan. Akkor majd beszéljünk utána, és megoszthatjuk egymással a babák méreteit, ha te is úgy gondolod.
Boldog babavárást és várakozást addig!
Az én e-mail címem: karnika@freemail.hu
Július 18-án.
A 12.heti uh szerint teljesen megfelel a baba mérete a korának, ezért eddig nem is váloztatott az orvos a szülés várható időpontján.
Sziasztok, gondoltam csatlakozom.
Én is ápr. 24-re vagyok kiírva és apocim 89cm.
Én is 79-ben születtem.
Az utolsó menstruációm júl.18.
Hogy uh-ra mikor megyek, még nem tudom. mert meg kell várni az AFP eredményt és utána kapok időpontot.
Valószínüleg 2hét múlva.
Ti hol laktok?
Boldog babavárást!!!
Szia!
Én a kérdező vagyok és én is 79-ben születtem,és ápr.24-re vagyok kiírva.Utolsó mensim júl 16-án volt.20.-án megyek uh-ra.Hétfőn megyek az afp leletért.Ha szeretnél írni nekem akkor a csipi1979@citromail.hu-ra megteheted!Nekem is 89cm a púp alatt a hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!