Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is hangosan "zörög" a...

Másnak is hangosan "zörög" a szoptatós párnája?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem egy zsaba nevezetű szoptatós párnát és nem jó használni,mert zörög benne a kis golyó és idegesitő ugy aludni.Elvileg a huzata pamut,de nem vagyok benne biztos ahogy kipróbáltam.Polisztirol gyöngy van benne.Mindegyikben az van?

Elsőnek az Anita szoptatós párnát néztem ki,de az ára miatt e mellett döntöttem,de már bánom.

2013. okt. 20. 23:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen. A gyöngyök zörögnek :) Engem nem zavar, de ha téged igen, akkor tegyél rá egy kispárnát a fejed alá pluszba.
2013. okt. 21. 07:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Van amelyikben szivacs van, az nem zörög!

Van amelyikben nem golyó, hanem Hungarocell töret van, az is zörög.

Nekem nagyon nehezen aludt el a lányom, szopi párnám cicizett, s ha bealudt rajta, aludt az ölemben néha 1-2 órát, s nem zavarta, nem kelt fel a zörgésre, a párna hangjára.

2013. okt. 21. 07:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor mindegyik ilyen,ne vegyek másikat?
2013. okt. 21. 07:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Eleinte furcsa volt, most már fel sem kelek rá, pedig zörög, ahogy fordulok ide-oda és vonszolom magammal. Meg sem tudnék lenni nélküle, nagyon nagyon szeretem.

Te is megszokod szerintem, csak először furcsa.

2013. okt. 21. 07:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Megfogod szokni észre sem veszed iővel a golyók mocorgását! :-) Legalább nálam így volt.
2013. okt. 21. 07:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Minden szopis párna zörög amiben hungarocell/polisztirol töltet van. :)
2013. okt. 21. 16:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Az enyém is zörög, de nagyon szeretem.. Már csak azzal tudok aludni, we úgy alakítom, ahogy akarom, mert nincs teljesen teletöltve(vagyis kivettem belőle, de elvileg úgy is kell). A szivacsosat biztosan nem tudnám ennyire magamhoz idomítani..:-)
2013. okt. 22. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!