Jelenleg 13 hetes kismama vagyok. A pàrom nem jöhetett be a 12.hèt elõtt a uh-ra. Nàlunk itt meg sem nèzik a baba nemèt a 15.hèt elõt, mert biztosan nem làtszódik. Pakson èlünk.
Én kórházban voltam; tehát nem is magándokinál a 12. heti uh-n, de a párom simán bejöhetett. Sőt a 19.héten a húgom is ott volt. A 12. héten nálunk sem nézték a nemét. Felesleges is akkor nézegetni, hiszen, ha mondanak is valamit, nem biztos, hogy az is lesz. A 19. heti uh-n már magától mondta a doki a nemét, persze előtte rákérdezett, hogy akarjuk-e tudni :-) Minden jót! 23 hkm
2013. okt. 20. 11:35
2/11 anonim válasza:
Jah és a 12. hét előtt is benn volt a párom :-)
2013. okt. 20. 11:36
3/11 anonim válasza:
nálunk soha nem jöhet be apuka sztk-s rendelésre,nem csak a 12. hétig...A kórházban ha jófej orvost fogsz ki,megmondja a gyerek nemét,ha nem akkor leolt,hogy nehogymár ez legyen a fontos....Fényképet nem adnak az uh-ról,ha fizetnél érte,akkor sem...Soroljam még?(ja és ez sztem a legtöbb helyen így van)(megyeszékhely nagyon modern kórháza..)
Szóval ha ilyenekre vágyik az ember,akkor magánrendelőbe megy...van még kérdés?:)
2013. okt. 20. 11:37
4/11 anonim válasza:
Első vagyok. Nekem mindig adtak képet is a kórházban. Sőt ha az SZTK-ba mentem, mert valami gondom volt és csináltak uh-t akkor is kaptam. Mondjuk SZTK-s rendelésre nem vittem be a párom. A kórházban még 4d-t is csináltak teljesen ingyen a 19. héten. Arról is kaptunk fotót.Meglepő és sajnáltos, hogy ilyen különbségek vannak a kórházak között. :-(
2013. okt. 20. 11:47
5/11 anonim válasza:
Győrben a kórházban az ultrahangra be mehet az apuka, vagy egy valaki. Képet is lehet kérni. És ez nem magánrendelés.
2013. okt. 20. 11:51
6/11 anonim válasza:
második vagyok,hát akkor ezek szerint Tatabánya egy igen "különleges" hely...mert itt ilyen feltételek vannak...
2013. okt. 20. 12:26
7/11 anonim válasza:
mármint a harmadik komment az enyém:)
2013. okt. 20. 12:27
8/11 anonim válasza:
Korlátolt egy népség.
Mi kaptunk képet is, egy darabot ingyen, amin a gyerek fütyköse látszott talán a 12. héten. A további képekért fizetni kellett volna, talán 500/db volt. Apuka mindig bejöhet, még szék is volt, hogy le tudjon ülni az anyuka mellé.
Magánorvosom volt, ő is mindig csinált UH-t, képet ad, ha kérek, apuka bejöhet a vizsgálatokra.
2013. okt. 20. 12:53
9/11 anonim válasza:
Makon a korhazban rendes doki van,bejohetett anyukam is es anyosom is (Parom kulfoldon melozik). Kepet is adott .,meg akkor is mikor ijedtseg miatt mentem be :)
9hkm
2013. okt. 20. 13:06
10/11 anonim válasza:
Eddig 3 budapesti kórházban fordultam meg "sztk", mindegyiknél bejöhetett apuka (ha már nem hüvelyi az ultrahang) és lehetett képet kérni (bár van, ahol fizetős, gondolom, a nyomtatás költsége miatt). Első gyereknél a 12. héten megmondták a nemét is, mert jól látszott (gyanítom, ha nem egyértelmű, mert pl. nem úgy fekszik, nem akarnak jósolgatni).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!