Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S! Az orvosom sürgősségg...

S. O. S! Az orvosom sürgősséggel beutal holnap az I. sz női klinikára magzati szívultrahangra, mert 1-szer alacsonyat mért ma (95). Járt már itt kismama hasonló ügyben? Hogy működik? Fognak fogadni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen én kétszer is voltam. Semmi különös ugyan olyan mint az ultrahang ugyan ott csinálják csak a gépet állitják át én x a dr Hajdú doktornőnél voltam. Nagyon kedves és aranyos. Elöször másik korházból küldtek és fogadtak igaz elöször a genetika foglalkozott velem. 2 szor ott volt már az ovosom. Ne félj és ne izgulj nagyon profik ott a dokik.
2009. nov. 11. 20:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Csak félek,hogy nem foglalkoznak velem, mert nincs időpontom.
2009. nov. 11. 20:58
 3/9 anonim ***** válasza:

oh szegény. Mi is megyünk, holnapra volt időpontom, de felhívtak, hogy holnap még se rendel a professzornő :( Ha jól tudom, pénteken meg egyáltalán nem csinálnak szív UH-ot... :(

Remélem a hétfői időpontomat nem teszik át, mert 4 hete próbálok bejutni, de mindig közbejön nekik valami :( vagy csak én vagyok béna, de már 38 hetes leszek!

Sok kitartást és legyél erőszakos!

2009. nov. 11. 21:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor mostmár nem tudom,mi legyen?????!!! Nem tudom, hová forduljak,ha tényleg nem rendel holnap a doktornő.
2009. nov. 11. 21:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem amikor leesett a nőgyógyászaton a szívhang (80 körül volt) azonnal hívták a mentőt és vittek a kórházba.
2009. nov. 11. 22:02
 6/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok :(

Nekem mondjuk nem annyira sűrgős, legalábbis a doki szerint gondolom (szívbetegség miatt születés után halál... :((() de tényleg azt mondták azért nem mehetek holnap.

Mindenesetre mozgass meg minden követ!!!

hú, nagyon butának fogok tűnni, de a sote az másik kórház? Most olvastam egy kismaminál, hogy ő ott volt szív UH-on

2009. nov. 11. 23:03
 7/9 A kérdező kommentje:
A sote és az 1. sz női klinika ugyanaz. Ma újra csináltak nst-t, minden tökéletes lett,de a biztonság kedvéért kértem vizsgálatot Hajdú doktornőnél. Nagyon kedves nő. Engem tegnap 2 orvos látott,de az nst alapján nem kellett befeküdnöm.
2009. nov. 12. 11:07
 8/9 anonim ***** válasza:
1 válaszoló vagyok. nagyon örülök, hogy minden rendben. Úgye milyen kedves szimpatikus a Hajdú doktornő? Mondjuk én ott még csak egy nem szimpi dokival találkoztam.Sok sikert és egy egézséges picit kivánok.
2009. nov. 12. 19:47
 9/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok...

Akkor viszont nem értem miért hívtak fel és mondták azt, hogy mégsem rendel a doktornő :( Pedig giondolhatják, hogy nem viccből megyek...

Mindenesetre örülök, hogy veletek mindn rendben! Én még hétfőig aggódhatok, ha csak nem felhívnak és átrakják az időpontomat megint... :(

2009. nov. 12. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!