Kismamák! Mik azok az ételek, amiket a várandósságotok alatt a legszívesebben esztek? Van olyan étel, amit eset korábban sosem, most viszont annál jobban szerettek?
Nekem a sajtos tejfölös lángos amit bármikor meg tudnék enni :D Viszont én estére már sosem vagyok éhes, esténként alig eszem, nekem ez még ami változott.
Én még 11+1 hetes vagyok, de a terhesség elejétől nem bírom meginni a szörpöt, ami előtte mindennapos volt. :)
Amit soha életemben nem bírtam megenni, az a mustár. Terhesen viszont úgy rászoktam, hogy azóta is majdcsak azzal eszek mindent.
A sült szalonnára pedig azóta sem bírok ránézni, pedig előtte imádtam nagyon.
Ezen kívül a sajt az nagyon ment, minden nap ennem kellet valami sajtosat, de legalább egy mackósajtot mindenképp.
A vége felé a hamburger volt a menő, majdnem minden nap ettem egyet.
Vegig rajta vagyok a tejegrizen, most mar magaban is kivanom a tejet is, pedig sosem szerettem. Az elmult 2-3 honapban 15 uveg lekvart tuti megettem, ahhoz sem nyultam evek ota. Sokszor magaban, kibontottam es fel-egy uveggel megettem. Remelem leszokok a tejrol es lekvarrol is egyik sem tul egeszseges.
Ezeken kivul sokszor ettem nyaron lecsot es dinnyet, sokkal tobbszor mint maskor.
Én gyümölcslevest ettem, naponta egy litert biztosan. :))
Amit nem bírtam megenni az a kígyóuborka, sajnos azóta sem tudok ránézni, pedig terhesség előtt imádtam.
Köszi, hogy ennyien válaszoltatok!:)
Már úgy várom, hogy megszűnjenek a rosszulléteim, és normálisan tudjak étkezni.
Nekem amúgy semmi különleges vágyam nincs eddig, ami az ételeket illeti, de még ki tudja mi lesz...:)
Sziasztok
Nálam az elején kb. a 9 hétig nem tudtam megenni semmit sem a hamburgeren kívül pedig nagyon ritkán eszem :) de az még most is jöhet... most meg a vajas mézes kifli vagy kenyér a menő tejel, meg a rengeteg sós chips, meg a sok zöldség meg a gyümölcs, most a mandarin amit kilószámra eszek :)... amit viszont nem tudok megenni az a csemege kolbász.
A kislányommal meg a zsíros kenyér volt az egész terhességem alatt a nagy sláger kakaóval, meg a hasábburgonya ananászos hússal, azóta is imádok olyat csinálni :)
Sógornőm meg az első terhességivel ami olyan nagyon extra az a kávézacc evése volt, meg a vége felé a cigi után a hamu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!