Mitől van az, hogy nyújtózkodáskor görcsbe rándul a hasam alja vagy minha valami szét akarna szakadni ott lennt.?
Figyelt kérdés
2008. júl. 6. 19:23
1/5 anonim válasza:
Ezt én is tapasztalom, de azt hittem csak nekem van. Az előző terhességemnél is éreztem és nagyon kíváncsi lennék rá, mert nekem ötletem sincs.
2/5 anonim válasza:
Én is érzem, szerintem nyújtózás közben húzódik a méh, és ezáltal csökken a helye a babának. Nem jó neki. Szokták is mondani hogy nem nagyon ajánlatos nyújtózkodni.
3/5 anonim válasza:
Ezek a tartószalagok, amik ilyenkor megfeszülnek. Néha olyan érzés hirtelen, mintha "égne", elég kellemetlen. A hirtelen mozdulatnál is ugyanez előfordulhat. Csak óvatosan.
37 hetes kismama
4/5 anonim válasza:
Nekem tüsszentéskor és nevetéskor is van ilyen érzésem.
5/5 anonim válasza:
Nekem annak ellenere van ugyanez az erzes, hogy nem vagyok es sose voltam terhes. Ez a fajdalom viszont mindig megvolt. 25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!