Kiknek engedtétek meg, hogy megfogják a pocakotokat, és baba kiknek reagált az érintésre?
Figyelt kérdés
2013. okt. 17. 16:15
11/13 anonim válasza:
Én még csak a terhességem elején vagyok, de már most ráz a hideg ettől, ugyanis nagyon utálom, ha olyan emberek érnek hozzám, akik nem állnak elég közel, vagy akiket nem annyira szeretek. A férjem, a tesóm, sógornőm, a nagyszülők nyilván megfoghatják a hasam, ahogy 1-2 közeli barát is, de azokat, akik nem tartoznak ebbe a körbe, biztosan le fogom álltani. Attól meg különösen kiver a víz, ha egy kisbabát fogdosnak idegenek, mikor ilyet látok a buszon, vagy akárhol, az anyja helyett is viszket a tenyerem, ki tudja hol nyúlkált előtte a másik... Az ilyet pláne rövidre fogom zárni.
12/13 anonim válasza:
Szia, én is csak a közeli rokonoknak, barátaimnak engedem meg, hogy megfogja a pocakomat. Van sajnos pár szemtelen egyén, aki kérdezés nélkül fogdosnák, de azokat én is leállítom. Értem én, hogy csak velem örül, de milyen alapon akarja fogdosni a hasamat, és sok nem is érti, ha mondom, hogy nem foghatja meg, hogy miért?. Nekem ez a "dilim" terhesség alatt, és nem fogok jópofiból olyat elviselni, ami engem zavar, vagy kellemetlen. Én sem fogdostam soha senki terhes pocakját amikor én még nem voltam az.
Az én kislányom is megválogatja, hogy kinek az érintésére reagál :-D Az apukáján kívül csak néha a mamák, és a keresztanyám kapnak egy-kettőt, mindenki más le van ejtve :-D
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!