Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb egy hete olyan érzésem...

Kb egy hete olyan érzésem van, hogy hamarabb jön majd a baba. Volt valakinek ilyen érzése?

Figyelt kérdés
37+4 hetes vagyok, a terhességem teljesen problémamentes. Kb egy hete egyfolytában olyan érzésem van, hogy hamarabb fog megszületni. Nem szivesen megyek sehova már egyedül. Tünetem nincs, estére eléggé befeszül a hasam és alul a szallagok már nagyon fájnak, mozdulni alig bírok néha, de ezeken kívül semmi különös. Volt valaki nek hasonló érzése?
2013. okt. 17. 12:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem pont az ellenkezője volt, és a kislányom 38 hétre megszletett. Egyik barátnőm a 37. Héttől mindenórasnak érezte magát, és túlhordta.
2013. okt. 17. 12:15
 2/13 anonim ***** válasza:

Ja-ja, az utolsó hónapokat így szoktam tölteni. :)

Három gyerekem van, az első kettő egy-két héttel előbb jött, ezért gondoltam, hogy majd a harmadikkal is így lesz. 24 hetesen görcsök miatt ágynyugalomra szorított az orvos (már amennyire ez megy), majd 41+6-ra sikerült kibújnia a "kicsimnek" (4 kiló fölött), így az utolsó 8 héten "mindennapos" voltam. :)

Ezzel azt akarom mondani, hogy lehet hogy Te előbb szülsz, de amiket érzel, az tök normális és akár túl is hordhatod.

És lássuk be, egyelőre szülésre utaló jelek nincsenek. (Még egy hétig ne is legyenek :)

2013. okt. 17. 12:16
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen. Én is így éreztem! 40+5 napra született meg a kislányom.
2013. okt. 17. 12:17
 4/13 anonim ***** válasza:
37+0 vagyok ma, nincs semmilyen erzesem, de mar nagyon szeretnek rajta tullenni, mar csak tehernek erzem...folyton faj mindenem, nem kapok levegot, a 2,5 évesemet sem tudom megfeleloen ellatni, balnanak erzem magam, es ket bapja total letargikus lettem:'(
2013. okt. 17. 12:31
 5/13 anonim ***** válasza:
Én biztos voltam benne hogy hamarabb megszületik,ehez képest túlhordtam,úgy indítottak :)
2013. okt. 17. 12:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Én biztos voltam. ..Most meg már bábakoktelt iszok kinomban mert hétfőn indítanak. ..
2013. okt. 17. 12:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Én is biztos voltam..:D Erre túlhordtam.40+10 napra..:D
2013. okt. 17. 13:18
 8/13 anonim ***** válasza:
igen biztos votlam , meg is lett egy héttel hamarabb:-)
2013. okt. 17. 13:45
 9/13 anonim ***** válasza:
halál biztos voltam benne,még benn is feküdtem 33 hetesen fájdogáltam. Mondtam a dokinak max 38 hét... :-DDDD mostmár röhögök 42 héten császároztak, totál zárt méhszájjal, még magzatvizet se tudtak nézni....
2013. okt. 17. 14:29
 10/13 Reni0501 válasza:
Én is azt hittem/hiszem, de nem akar még egyenlőre kibújni!39+4 khm
2013. okt. 17. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!