29 hetesen mernétek 1000km t utazni, ha nincsen semmi gond?
Karácsonyra mennénk haza a szüleimhez.Kicsit tartok az úttól.Persze elötte elmegyek orvoshoz.
1,5 hétre mennénk.
Igen, en mertem is. Mindket terhessegemnel.
Repulni is tobbszor repultem, de azok ugye rovid utak voltak idoben, hiaba volt a tavolsag tobb ezer km.
Viszont autoztunk is, amikor az elso babamat vartam, akkor bo 32-33 hetesen kocsikaztunk 1500 km-ert, most a masodik babamat varom es meg felido elott tettuk meg ugyanezt oda-vissza.
Nekem egyaltalan nem volt semmi gondom, senki sem tiltotta, hogy utazzak, nem is viseltem rosszul, sot, talan en birtam a legtobbet aludni az utastarsak kozul.
Ha nincs gond,nyugodtan!Maximum többször megálltok pihenni(persze,ha autóval mentek)!
Azért a dokid kérdezd meg,ő imer téged!
De én is utaztam 34 hetesen is több száz km-t(700 km)!Nem volt gond 10 nappal túlhordtam Törpillámat!
Szia!
Tegnap elött jöttünk haza olaszországból (ancona) 1300 km volt összesen csak oda! Mentünk egyiknap, kint egy nap, harmadnap jöttünk. Így fárasztó volt görcsölt a lábam, és fájt a fenekem. De semmi gondunk nincs! Ha jól vagy és nincs gond a terhességedben akkor menjél. De Én úgy gondolom hogy kórház mindenhol van ellátni ígyis úgyis elláttak volna és nem az utcán hagynak megszülni és max. olasz állampolgár lesz a gyermekem :) . De SZERENCSÉRE nem alakult így. Neked jó utat és kitartást az 1000 kilóméterhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!