5 hetes + 6 napos terhes vagyok, van még remény?
Hétfő óta rózsaszínes- barnás maszatolásom van, felhívtam a dokim, de csak ma tudott fogadni. Nem túl jó minőségű UH-ja van, és láttuk a petezsákot, szerinte méhen belül van. De én semmit nem láttam benne. Kellett volna? Szívhang még nem volt, vagyis a pulzálást nem láttuk, de ettől még reménykedem! Kaptam Utrogestan kúpot, 3X1-et kell használnom. A vizsgálat és az első kúp óta kicsit erősödött a barnázás. Ha csak hormonprobléma, akkor még van esélyem egy egészséges babára? A barnázásnak mikor kellene elmúlnia?
A dokim egyébként 1 hét múlvalra hívott vissza kontrollra, de utána mondta, hogy most pénteken menjek be a kórházba, nagy UH-on megvizsgálnak. Ott mit kellene látni 6+1 naposan?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Sziasztok!
Sajnos nekem nem sikerült, spontán vetélés volt, ma nézte a doki, szépen felszívódott, nem kellett műteni.
Remélem, aki ma ment dokihoz, ő legalább jó hírt kapott! Ha ezt olvasod, légyszi írj!
Jaj, nagyon sajnálom! Én is 2 hónapja igy jártam, tudom milyen rossz. Várjatok egy hónapot és újra lehet kezdeni. Legalábbis nekünk azt mondta a doki, hogy nem kell várni, mivel nagyon korai volt, és nem volt műtét.
Igen, rendben volt az uh, köszi, hogy érdeklődsz! Már látszott a szivecskéje, igaz még csak kezdetleges de látszott. Ami aggaszt az az, hogy még mindig ott van a bevérzés. A doki azt mondta, hogy ahogy nő a baba, el kellene, hogy nyomja, de sajna forditva is lehet. De bizom benne, hogy a bébikém erősebb lesz!! Képzeld először azt hitte, hogy ikreim lesznek, ugyanis az a bevérzés is olyan folt mint a terhesség, csak egyenetlen a széle, ezért gondolja, hogy nem az ikertesó.
Hát nekem elég lesz az az egy is, igy is sajnos nehezen tudom kihordani a babákat, hát még ha 2 lenne. Ráadásul már van otthon 2.
Én szoritok neked, hogy a következő rendben legyen! És úgy is lesz! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!