Ma ettem sósat és édeset. Most rá nem bírnék nézni. Mondjuk az édeset megenném még. Lehet valami?
Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 21:13
11/16 anonim válasza:
Hogy tovább növeljem a normális válaszok számát: A kérdésedre azt tudom válaszolni, hogy ebből sajnos nem lehet arra következtetni, hogy terhes lennél. A kívánósság amúgy is jellemzően az első trimeszter végén jelenik meg, de inkább a második elején. Ilyen korán, még ha terhes is vagy, biztos, hogy nem a terhesség miatt vagy kívánós. :) Miből gondolod még, hogy terhes vagy? Késik a menzesz, vagy előtte vagy pár nappal még? :) Drukkolok, ha babát szeretnél!
12/16 anonim válasza:
Igen tuti attol van....nekem meg kepzeld ha a jobbomra fordulok finganomkell ha balra bofognom biztos terhes vagyok....ja es a jobb fulcimpam is viszket bizros ikrek....
14/16 anonim válasza:
Volt szexben részed az elmúlt 1-2 hónapban? Ha igen, lehetsz terhes. Vagy Te ennél a fejezetnél hianyoztàl a biológia óráról?
De ha a valamit pl gyomorrontásra érted, az is lehetséges, ha mindenfélét összezabálsz.
Atyaég..
15/16 anonim válasza:
Na ezt add össze!
Ettem sósat, eceteset, édeset és mindezt egyszerre, mivel a habos sütit csemege uborkával fogyasztottam és közben a másik kezemben meg egy szál ropi volt. Ezt kívántam. És terhes voltam? Igen!
Barátnőm májkrémes kenyeret evett lekvárral. Terhes volt? Nem!
És fény derült már a te állapotodra?
16/16 anonim válasza:
Ha sósat és édeset eszel, attól még nem fogsz teherbe esni.
Lehet valami: gyomorrontás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!