9+1 hetes terhes vagyok. Elmentem orvoshoz, mert barnaztam. Talalt egy kis hematomat, a baba 19.8 mm. Duphaston 2x1. Van remeny, hogy uruljon a hematoma?
nekem is volt hematomám 3is az egyig 8milis volt a méhszájon a másik a baba mellett agy me messzebb. barnázás nélkül eltüntek a 12ik hétre. rengeteg fekvés duphaston és rutascorbin 3×2 nagyon picit barnáztam. ne aggodj. csak pihenj sokat igyal sokat és szedd a gyogyszereket. semmi baj nem lesz.
18hkm
nem kavar be nyugi. nekem nem ment töle a hasam. én is szedtem a gravidat is.(azt most is.)
pihenj rengeteget. a baba szép nagy amugy. nekem 9hetesen volt kb 16mm asszem. nem leszsemmi gond. ha kell szigoruan fekvés egész nap.
A kérdező kommentje:
sziasztok
ma voltam a kezelő dokimnál és vért látott a méhemben és 1 petezsákot amire azt mondta hogy méhenkívűli terhesség lehet mert sokkal szebbnek kellene kinéznie elküldött hcg tesztre ami pozitív lett és azt mondta hogy vegyem úgy hogy nincs terhesség viszont kaptam duphaston 3x1 megemelte az estrofemet 3x3 ra plusz a cronone gélt használni a vérzés elmult de barna az van ami darabos.
KÉRLEK TITEKET HA VKI VOLT HASONLÓ ILYENEN HELYZETBEN ÍRJON NEKEM.
Előre is köszi.
Jajj...Nagyon gratulalok!!!Orulok,hogy rendbe jottetek...En is 9 hetes vagyok es 5 hete verzek hematoma miatt!Orulok hogy rendben vagytok!
Tovabbi szep babavarast!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!